Figure 8.

In my ears 24/7 typ.
 

Airplanes all the way.

Vi bestämmde oss att fylla vår flygplans kvot till topp idag! Vi var nämligen i Suomen Ilmailumuseo och så tog vi en sväng till Helsingfors-Vanda flygfältet, tog en starbucks och gick runt på flygfältet haha. Kom just hem och nu håller vi på att laga mat. Det är alltid roligt när vi alla fyra lagar mat tillsammans(?). Eller okej nu sitter jag ju här på datorn men skall gå och hjälpa just!
 
Ett kollage från dagen.. Överraskningsvis skrev dom mitt namn fel.. haha!

Glad påsk.

Idag har min dag startat med boomdigidi morgonmål! Är så mätt just nu efter allt jag åt. Dagens planer är väl att vara med familjen... Skulle annars ha farit med älsklingen till Ekenäs men nu blev det inte av... Nåh tillsvidare skall jag roa mig med youtube och till min glädje är dom nya videona som uppladdats medan jag sov, långa! Woopwoop.

Mat.

Var hos mommo nästan hela dagen, eller hela eftermiddagen. Kom hem först halv nie och sen dess har vi alla bara slöat framför tvn. Hoppade snabbt i duschen och nu tänkte jag bara slänga in ett par bilder från dagen. Har varit hela dagen sjukt trött och lite huvudvärk har man ju också.. Så har slöat i mjukisbyxor hela dagen...
 
Japp orkkade bara ta bild av förrätten... Haha..

Casa.

Igår kväll var sjukt kul massa nya och gamla ansikten. For och sova först närmare 3 och vaknade redan vid typ 9... Idag senare skall vi till mommo aka god mat!!! Har inte så mycket att skriva om nu så sorry för flummigt inlägg...
 

Affordable.

Hoppsan hade helt tydligt inte tid att blogga igår. Eller okej, jag hade faktiskt tänkt blogga via telefonen men det ville aldrig publiceravi skyller på det. Igår var jag i stan med älsklingen och vi gick för det mesta bara runt och så var vi och äta på Leonardo där vi åt biff och fransisar. Yummers. Dagens planer är väl att bara chilla här hos min pojke tills vi far till Anton och äter där och senare drar vi på fest! 
 
Har inget annat nu heller så...

Happy days.

Kom just hem från skolan och nu är det happy days! Pågrund av två orsaker för det första mitt påsklov började nu eftersom jag inte har skola imorgon (som dom flesta andra sekert har muahahaa)! För det andra är det en stor glädje att komma hem och gå in på YouTube och märka att det finns hela 8 nya videon som har blivit uppladdade under den tid jag varit i skolan!
 
Gammal men somrig bild från förra årets maj...

21:10.

Hann inte alls blogga igår och inte idag förrän nu. Igår hände det inte så mycket, bara mys framför TVn men älsklingen. Idag var jag i skolan surprise surprise och kom hem hann vara hemma en några timmar tills det var tid att fara till stallet. Rid timmen var totalt pain in the ass! Hästen bara slängde på huvudet och lutade utåt så att min hand sekert krampar imorgon ocså. Nåjo what evs. Kom hem och for i duschen och skrev min psykologi undersökning färdig. Måst sluta med att börja alla arbeten först dagen före... Nej men nu skall jag krypa under täcket för jag är helt totalt utmattad.
 

Case 39 next.


Dagen i bilder.

Har för det mesta varit och tagit bilder...

I want you.

Planerna jag hade för idag blev inställda, men for emd familjen till Sello istället. Och köpte en ny kamera. Woopwoop! Eller mamma och pappa betalade kameran och jag betalade för det extra objektet, som är 18-105mm! Så nu har jag i princip de objektiv jag vill ha, tillsvidare iallafall. Haha. Det blev Nikon D5100 som jag tittat på i ett tag och ör super nöjd. Nu hoppas jag att imorgon är en fin dag så att jag kan testa vad den går för helt påriktigt..!
 
Dessa bilder är ju tagna med min telefon så kvaliten är ju också enlig med det...

Welcome home baby.


It's all in your head.

Har ingen vettig bild och det känns så tråkigt att sriva utan...Men annars så vart det väl inge extra idag, skolan och sen till gymmet där vi inte orkkade göra någonting alls typ.. Så det var inte så lycket. Min älskling är borta ända till söndagen så vad skall jag hitta på?... Okej program för imorgon finns, men tror ej det tar hela dagen så... 
 

En dag som dom andra.

Idag har det varit en dag som en annan. Skola och sen hem. Hemma har jag inte gjort någåt produktivt. Senare på kvällen var jag med Emmi på länk, skönt!


Mellanmål.

Det är ingen ide att skriva om mina dagar, samma skit varje dag. Så om det händer något extra kan man ju säga om det men annars så är det skola varje dag minus veckoslut såklart och sen några dagar gym. Nåh snart blir det lov och då skriver jag om annat så. Och på veckoslute händer det ju vissa saker också, men vet int om jag skriver om det så.
 
Mini wetabix och kivi och cashew nötter.

Oh you know who you are.


New in.

Var igår och shoppade med älsklingen och kom hem mde dessa... Måste sluta spendera pengar på onödiga saker.. Lovade mig själv att inte köpa någonting mera, att det nästa jag investerar i är min älsklings födelsedagspresent. Pinky promise!

.


Vardags lyx.


All over your face.

Igår var vi och tittade på Cloud Atlas med familjen i Kinopalatsi. Och den var ganska intressant. För det första tog sen 3 timmar och redan det gav mig en ganska ''dålig'' bild av filmen, eller ja enligt det man sett på trailern iallafall. Men det värkade sig vara helt fel, jag gillade filmen jätte mycket och det var faktiskt skit bra. Är nog lite förvirrad ännu då man inte får veta extakt allt i filmen.. Svårt att förklara för en som inte sett filmen så.
 
Idag vaknade jag brevid min älskling och så myste vi en stund tills klockan blev så mycket att han skulle på match och jag for till gymmet. Var på gymmet i bara 45 min, joggade och cyklade bara idag, så inga muskler. Senare idag får man väl se vad man hittar på. Är så sur över att min kamera är sönder just nu då det är så fint väder ute hela tiden!
 

Cloud atlas.


Flower beauty first.

Long time no see. På tordag hönde inget märkvärdigt, for på födelsedagsfest till mammas och pappas gudson och så till min älskling övernatten. Igår for jag och Petra efter skolan till gymmet och drog en killer på magmusklerna vågar jag säga! Pojkarna aka Robin och min älskling kom dit sen senare och vi simmade och var i bastuna, men kanske inte mer om det haha...
 
Idag ser planerna ut så här: . Ja typ ingenting, älsklingen skall väl komma hit och sen vet jag nog inte mer. Pappa tittar väl efter en ny kamera åt mig, då det är ingen ide att föra min nuvarande för att ficxas då det blir ändå typ billigare i längden såhär när min kameras motor redan tidigare har paijat.
 
Dagen startar med detta... Morgonmål och mys med hunden..!

Ursäkta.

Har int alls haft tid till att blogga. Och nu är jag skit trött så bloggar imorgon morgon, lovar.


Go kväll.

Skulle ladda upp inlägget redan igår men det laddade aldrig upp så...


Women and death.

Slutade tidigt idag, igen. Hemma väl har jag inte gjort så mycket, skikkat in ett par till arbetsansökan. Nu skall jag kolla på DHW season8 som jag fick till jul, och nu skall jag äntligen kolla bonus materialet! Woopwoop.
 

I am not the only one.

Hinner inte alls skriva nufrötiden mera än en fjuti liten gåg i dagen... Har så mycket med skola och träning. Och vill ta dom på allvar. Efter skolan for jag och tränade, och idag tränade vi ordentligt med Petra! Kom hem 4 och så var det att fara till stallet nästan genast. Ridnigen var väl helt okej, Vivi gick nog lite het, men bra klarade vi oss.
 
Skönt att komma hem och märka att bastun är på! For till bastun och u är jag här. Har inga läxor tills imorgon vilket är skönt det med! Nej nu skall jag kolla Youtube och sen sova och tala med den bästaste.
 
Bild från några veckor sedan då vi målade uppe på vinden, älskar dig..!
 

Don't wake me up.

Har verkligen inte hunnit blogga idag. Slutade skolan lite tidigare idag hoppsan... For till gymmet, men orkkade inte göra så mycket där... Joggade 10min, cyklade 10 min och gjorde lite magmuskler och det var det. Simmade ännu i 15min så det kanske kompencerar?.

Kom hem, läste finska boken, gjorde min och älsklingens presentationer. Nu är han här och nu skall jag sluta blogga för vi skall mysa och till badet.

Lite mörk bild men hoppas ni ser...


Fishbone.

Mina nya jeans från New Yorker för 19,95€ (orginal 39,95€ !).

Keep you alive.

Börjar först 11.30 så är hemma och myser ännu före man måste gå ut i det där iskalla vädret. Efter skolan skall jcg ock träna once again. Woopwoop är taggad för det.
 
Skikkade in 5 nya arbetsansökan igår och hoppas verkligen att det nappar på någon av de alla ca 15 ställen jag frågat. Annars vet jag inte vad jag gör. Jag blir galen om jag inte har jobb denna sommar!!
 

Horseback riding.

Skulle skriva om mitt hobby kom jag just på. Så jag började söka runt efter bilder från stallet, men jaa a hittade inga sådana. Dom är alltså högsttrodligen (om sådana ens existerar) på andra datorn. Jepp jepp var skall jag då börja?
 
Jag flyttade hit var jag nu bor så ag var 4 år gammal, och har bott här sen dess alltså i 13 år. Och det är typ lika långtid jag ridigt. Jag har ridigt sedan jag var 4, eller okej kanske närmare 5 för vi flyttade på våren och jag fyller i slutet av sommarn. Orsaken till att jag började rida var antagligen det att vi i grannen har stall och hästar (obviously). Så jag började gå där på timmar, och då gick timmarna ut på att sitta på hästryggen och ja, bara sitta där. Så igentligen var det inte så mycket ridning i sig. Kommer även ihåg att då var vi anske 10 barn där och det fanns 2 hästar och det gick ut på att vi sto och väntade på vår tur och så fick vi sitta på hästryggen i några varv och det var det. Ingen höjdare direkt.
 
Riktigt ordeltigt rida, började jag som 7. Då var det jag och en annan på timmen och vi hade egna hästar så man behövde inte vänta. I början gjorde vi kanske inte så mycket på timmarna, mest sådär allmännt och vi lärde oss att påriktigt hantera hästen så det var mest skritt och trav, och lite galopp. Dom nästa åren red jag på samma timme med många olika personer, från skillnad ifrån nu då jag har ridigt med samma personer i 3-4 år (?).
 
Idag rider jag på samma timme som Isabel och hennes syster Ida. På timmarna gör vi inte så mycket faktiskt, speciellt på vintern, vilket är ett minus som stör mig (och Isabel också iallafall). Vi gör nästan aldrig något nytt, vilket är lite trist. Vissa timmar är nog bättre än andra, ibland gör vi exakt samma som veckan före och ibland har hon nya ''uppgifter'' (??) vi gör och tränar på, och de är alltid kul. Jag lovar att man hittar mycket bättre kvalite på timmarna nästan var som hällst annanstans. Nästan. Vi rider på ute plan året runt så det är nog helt förståeligt att på vintern kan man inte göra lika mycket som då det inte är snö men... Jag menar att för mig som inte är alls intresserad av att tävla inom ridning eller liknande utan bara har dte för att jag gillar att rida och för att aktivare mig äns en gång i veckan, så är det tillräckligt för mig. Och priset är inte heller så farligt jämfört med andra platser.
 
Ja just det kan ännu nämna att på stallet jag rider finns det typ runt 6 hästar och 3 ponnyn, om jag rätt räknade ihop. Alla hästar är Finnhästar utom en(?), joo o jag är inge proffs på häst raser, men det vet jag att hon som äger stallet gillar ''bara'' finnhästar, och den ena som jag vet att inte är av den rasen är inte hennes utan den bara bor på stallet och ägs av någon annan. Ponnyna har jag ingen aning, två mini ponnyn och en lite större som Ida rider på, på våra timmar. Bara 2 av 6 hästar rids regelbundet eller går på timmar skall vi säga så. Jag är inte så insatt i hästar, och det känns så fånigt att jag rider när jag inte vet någonting om hästar, typ. Haha.
 
Jag har ingen aning vad jag skall skriva mera. Enligt mig blev det ett ganska tråkigt(?) inlägg, vet inte vad ni tycker. Men somsagt så är jag ingen som tar ridning för seriöst, jag tycker bara om att vara med hästar och jag tycker om att rida, heöt sådär bara på fritiden och inte något mer. Något mer ni vill veta så hojta till, jag har nämligen ingen aning vad ni har förväntat er av detta inlägg...
 
Kan släng in några bilder som jag nu har här på denna dator som några av dom ni sekert sett förrut...

Falling.

Kom hem 17 tiden och somnade direkt. Vi har varit typ hela dagen i Itäkeskus och shoppat och ätit med familjen. Ooh är helt kär i New Yorker som öppnat en butik där (det finns bara två av dom i helt Finland för tillfället). Hittade ett par jeans (bild imorgon högsttrodligen) och en ljusröd skjorta inget extra med den. Och ett par örhängen för hela 2 euro. Hehe.
 
Har varit ganska allmännt trött idag efter en ca 3 timmars sömn... Det var kanske inte så bra idée att vaka till ca 3 på natten (morgonen?) och så ändå måsta vakna så tidigt som 7.  Fast surprise surprise vaknade jag redan 6... Nu borde jag ännu hinna lacka naglarna, gå i duschen och laga allt klart för imorgon...
 

Ootd.

Skjorta Forever21 | Byxor Ginatricot | Skor Aleksi13 | Jacka Macy's.


Good times.

Igår dagen/kvällen var vild! Haha okej kanske inte riktigt så men nästan. Vi åt god mat, spelade spel och hade jätte kul. Int finns det så mycket att berätta annars eller igentligen massor men sen kanske inte hit. Inga bilder, som är dugliga för att sättas hit iallafall, finns inte heller... Det blev nu lite tråkigt inlägg men no can do.
 
Bild från systers konfirmation...

Free People

Allt kan hittas här

Warcraft.

Har inte hunnit skriva förrän nu. For efter skolan till gymmet med Petra och var där i lite på 2 timmar. Fick skjuts av hennes pappa till min pojke och sen dess har jag varit här. Här har vi inte gjort så mycket, förrutom att förberäda för imorgon. 
 
Glad kvinnodag alla kvinnor där ute!
188376_159826747504214_769248814_n_large

Coolio.

Brottom hela dagen. Först skola sen till stan och se på film. Vi såg A good day to die hard vilken var bra faktiskt. Fast jag inte är någån action film människa, men den här var bra, då man ändå kunde skratta nästan hela tiden till skämten. Visst fanns de scener där det bara var action i högsta grad, men alltsomallt var den riktigt bra.


Aspire V5.

Okej denna text har sekert ingen point men hade lust att skriva något lite längre och varför jag skriver om min dator är inte helt sekert... Så för dem som inte vill läsa om det så rekomenderar jag att sluta läsa exakt nu.
 
Min dator Acer Aspire V5 fick jag till julklapp 2012, då mamma redan lovat en dator till mig då jag börjar studera på gymnasiet. Men eftersom jag inte rktigt hade behov till en egen dator under första året av gymnasiet utan klarade mig med den vi har hemma och används av alla. Men när jag började andra året på gymnasiet märkte jag att det blir bara flera och flera arbeten och uppgifter man behöver en dator till, och att dela en dator med 3 andra personer blir lite tajt. Och det att min syster också börjar få mera skolarbeten via datorn gjorde inte saken bättre.
 
Jag önskade mig en dator till jul och de ända kriterierna jag hade var att den skall fungera, och det här låter ju dummt, för självklart en dator skall fungera, men jag ville inte ha någon som skulle kollapsa inom första året, utan jag har planerat att använda denna dator en längre tid. Det andra kriteriet för datorn var färgen, jag ville ha en vit hellst, så länge den inte var svart, eftersom jag tycker det är så tråkigt.
 
Mina kriterier fylldes helt. Jag har inte haft datorn något länge så att den kommer fungera om ett år kan ingen med sekerhet säga, men den värkar skit bra och snabb är den också. Färgen är inte svart vilket är ett stort plus, vit är den inte heller men nära det då den är silvrig. Ljus silvrig. Ett till plus är designen, att den är jätte tunn och väger nästan ingenting, och att den version av datorn jag har en relativt stor skärm 15,6".
 
Windows 8. Vet inte riktigt vad jag skall säga om den. Den är skit jobbig att använda, tills man lär sig. Det tog flera timmar att jag fattade mig på det och annars också är det ett ganska råddigt system. Men när man väl lär sig så bilr det så mycket enklare att förstå sig på allt annat som är ändrat i windows systemet, för typ allt ser annorlundare ut på den. Ett stort minus med windows 8 är att inget från gamlare modeller av datorer går ihop med denhär nyare versionen. Där ger jag en stor hand åt Apple vars alla produkter fungerar perfekt mellan varandra oberoende av vilken version (så långt som jag vet iallafall). Det är något som inte windows helt tydligt klarar av, alltid då de kommer ut med något nytt måste man skaffa allt nytt för att allt skall fungera tillsammans.
 
Den version jag har, har inte touch screen vilket jag gillar. Skulle vara så himla konstigt att ha en dator med touch screen. Haha. Det skulle helt enkelt kännas fel. Jag är iallafall mera än nöjd med denhär datorn och jag kommer trodligtvis att ha den här en långstund. Eller ja, iallafall ända tills jag byter till en mac (;.
 

Today's.

Skönt att varje dag (förrutom torsdag) börja halv 10! Hade bara två timmar idag igen. Efter skolan kom jag hem och efter det har jag inte gjort någonting.. Eller ja det vanliga snurrat runt på YouTube my addiction.. 
Imorogn skall jag med min babe till stan(tror jag?) nå iallafall en film skall vi se, blir sekert nån som han vill se (dvs action...) Men hej, så många gånger jag har satt honom och se på nån chick flick så kan jag nog gå och se en action film ibland!
 
Någon undrade om jag kan skriva om mina mitt hobby, har bara ett hobby för tillfälle om inte gymmet räknas då. Och visst kan jag, bilder på när jag rider finns ej och jag har ingen som kan ta dem, men andra bilder från stallet har jag nog. Men jo, kan skriva om det här under denna vecka!
 
Idag hade jag detta på mig. En helt basic svart tröja från VeroModa, high waist jeans från Pieces, skor från Aleksi13. På läpparna ville jag sätta min sekert favorit woow färg just nu som är då L'oreals lip stain och färgen är 103 Marilyn. På bilden syns dock inte färgen så bra...
 

This is us.

Har inte riktigt någonting att skriva om... Var på gymmet idag igen med Petra, inget extra med det väl. Kom hem och hann vara hemma en timme och så var det att fara mot stallet. Ridningen var faktiskt riktigt kul, eller bättre än förvänttat. Nu är jag nog helt död och vill bara sova, fast jag inte är ett dugg trött..
 
Blir så tråkigt så jag inte har några nya bilder (förrutom via telefonen..)
Helt btw. så enligt iltalehti är mitt namn ett populärare hundnamn än vår hunds namn! Haha. Mira är på top 17, medan Topi är på 42 plats. Hahaaa.
 

4mars.

Skolan är väl inget att skryta om direkt, och alla mina dagar är typ likadanna. Efter skolan fick vi med Petra skjuts till gymmet där vi var i 1,5 h och så simmade vi en stund efter det och låg i poolerna och ångbastun, vardagslyx. Fick skjuts hem med mami 18 tiden och efter dte har jag inte gjort så mycket. Ätit och så tittat på YouTube inge mer. Vet inte riktigt vad jag skall skriva..
 
Och min kamera är fortfarande sönder och jag vet inte när den kommer fixas.. Så här är nu någo..

Uppe med tuppen.

Hurttiga jag vaknade 7 fast jag börjar skolan först 11.30 (!). Jag gick till köket och märker att det är -19,9 grader ute! Galet.

Jag hade planerat att fara till gymmet för en kort timme idag morgon och här är jag, nog färdig att fara till skolan. Körde bara svett nu, alltså sprang och cyklade bara. Sen på eftermiddagen skall jag hit igen och då skall jag göra muskler och sånt med Petra min!


Skaka rumpa.

Nu är vi hemma och myser på soffan! Vi var då alltså i Omena och gick runt i butiker, var på kaffe och film så vi inte för det kom ingen bra. Hittade litw underkläder och min älskling köpte 2par byxor och en tröja!

Imorgon är det back to basic med skola och gym.


Då brukar man säga "va?".

Vaknade för en timme sedan och åt morgonmål och nu sitter jag här på min säng och leker med älsklingens ipad. Om ungefär en timme skall vi fara med bussen till IsoOmena för att shoppa, se på film och äta.

Har ingen vettig bild just nu så... Här är en från förra sommarn..


Before and after.

Här är en liten "before and after" bild av mitt hår. Var och klippa de hos Famo, blev inte så mycket skillnad och hon klippte bara 3-4cm så det var inge drastiskt. Men någånting ändå. Topparna ser nog mycket bättre ut nu, och dom känns inte alls så risiga som förrut.


2 mars.

 
Igår hann jag nog inte alls blogga.. Som ni sekert märkte. Men efter skolan for jag med Petra direkt till gymmet och vi var så hurttiga att vi gymmade i 2 hela timmar! Och så simmade vi och låg i bastuna i 1 och en halv timme. Höhö. Efter det kom Petra hit till oss och vi lagade på vårt super fina engelska arbete typ hela kvällen, lackade naglar osv.. hehe. Så jag hann helt enkelt inte skriva alls igår.
 
Idag vaknade vi runt 9 steg upp och åt morgonmål. Klockan var lite före 10 då vi fick skjuts till Långvik och idag gymmade vi i en och en halv timme plus en halv timme på pool-sidan. Jag kom hem för typ 30 minuter sedan, och har inte gjort så mycket efter det. Har iallafall mycket YouTube att catcha upp då jag inte hann med det heller igår!
 
Idag senare skulle jag villa till min baby boo, bara jag får skjuts. Jag vet att vi inte bor långt ifrån varandra, det finns en massa andra som bor längre ifrån varandra än vad jag och min älskling, men dom där 8 kilometrarna känns som ett ända helvete ibland. Ursäkta ordval. Men morgondagens planer är att fara till Omena för att kanske kolla en film tillsammans med älsklingen, och så kanske äta någonting och såklart shoppa! You know me..!
 
Haha jag vet de sista bilden, men i can't help it i love my booty..!
 

RSS 2.0