31maj.

Senaste dagarna har gått till att kruisa me dom sötaste. Trodde aldri att ja sku vara en av dom som kruisar runt i byn haha. Nej men igår hade vi så skönt! Bara chill på stranden me dom mysigaste lite grill, korv, fisk etc..

Idag hade vi kyrka och provutgivning. Nöjd är jag! 9 i modda, matta, engelska, psykka. 8 i hälso och franska. Senare idag skall vi på leffa woopwoop. Imorgin bara avslutning och så är det done.


Sommar.

Sista provet check! Nästa blir väl studentskrivningarna på hösten.. Skrev franska idag vilket for nu sådär, faktiskt mycket bättre än jag tänkt mig. Fick skjuts av älsklingen hem som hade kommit med Erik och hans bil efter mig, ja vill också!! Påtal om körkort så har jag teori idag igen... Blir helt galen om vi har den där ena kärringen idag igen... Nåh efter den så kommer älsklingen och söker mig och planerna var att fara och kruisa väl?. Ush jag känner mig så fräck då älsklingen skjutsar mig överallt nu! Haha. Har inte typ rört min skoter efter det haha. Nej men nu sku han väl säga om det sen blir störande, right baby? (;
 
Har inga nya bilder, har inte tagit fram min kamera på en stund eller då jag har så har den inte villar sammarbeta med mig... Så här är en äldre.

Grattiiiiiiis.

Woohooo älsklingen fick körkort! Woopwoop so so excited!
 

Brandy Melville.


Summer hurry up.

Skrev visst inte alls igår.. Nåh skrev matta provet vilket for sådär. Vissa uppgifter for bra och andra lite mindre bra. Hehe.. Kom hem till älsklingen och firade vår lediga dag med att titta resten av alla 8nde seasons HIMYM avsnitt. Och så klippte vi gräs också, vilket man (inte) får glömma att nämna! Vi har båda ledig dag idag så det är skönt och har inte heller ridning på kvällen så dagen blev ännu mer ledig nu. Men måste ändå läsa till engelskan imorgon, eller orden iallafall eftersom jag vet att dom kommer med 100% sekerhet testas i provet. Har faktiskt inte så mycket att skriva om igentligen utom att jag taggar för sommarn och avslutningen!! Woopwoop.
 

Fest-återhämtning-shopping.

På fredagen var det fest. Och kul hade vi som fan, tack! Massa dansande och en massa mysiga människor♥ Gick hem med älsklingen till oss halv 3 tiden på natten haha. Hela lördagen for till att återhämta sig från förra kvällen/natten. Sov mest hela dagen Skulle ju också se mina tjejer på kvällen men var så slut och hade ingen energi att göra något annat än att sova, så vi får ta det en annan gång!
 
Idag var jag i Helsingfors med Emmi och vi shoppade, eller hon shoppade jag köpte inget. Emmi köppte en kjol och en rock. Sen dess har jag försökt pumppa något av matematiken i mitt huvud men vet inte om något fastnar... Det får man väl se imogron. Bara jag inte behöver komma och skriva provet pånytt i sommar så är jag nöjd.
 

I promise i'll never leave you alone in the rain.

Skola, (modda provet for väl sådär) åt och hem. Hema har jag väl bara börja göra mig sådär sakta med säkert klar för ikväll. Fixa håret och ansiktet och allt sånt u know.. Haha.. Tror att det kommer bli en riktigt kanon kväll med roliga människor! Sen på natten skall det promeneras hem till mig med älsklingen..
 
Vädret har varit helt skit rakt ut sagt, men nu ser det jätte fint ut, woohoo! Aj satan måste betala ABI kläderna idag. Kan inte fatta att vi är ABIn nästa år. Helt galet snabbt just började vi gymnasie och om ett år är vi studenter!
 
Är helt kär.. Han är nog helt himla bra!

When everything's wrong you make it right.

Skrev miit första prov på onsdagen, samhällslära som for bra. Fast man kunde ju inte direkt vänta sig något annat med den läraren haha.. Var igen på teori igår, tråkigt igen. Massa saker man redan vet när man kört i trafiken i snart 3 år som man ändå måste lyssna till...
 
Idag skrev jag psykologi provet vilket for väl helt okej. En av dom tre essäerna for nog lite åt skogen men men får se.. Annars så kom jag hem till älsklingen efter provet och här har vi typ tittat på HIMYM och lite youtube ofc..! Var på teori och älsklingen på träningar. Nu sitter vi här och skall sekert se på HIMYM eller något annat skoj. 
 
Imorgon har jag modda prov vilket man inte behöver läsa på då det bara är diktanalys och jag kan redan alla begräpp etc.. Senare på kvällen blir det fest på runhälla och då skall jag släppa loss!! Behöver det verkligen efter allt.
 

I need your love.

Har varit i skolan och på teori timmen, vilken verkligen var onödig. Läraren bara berättade om typ hur många lektioner vi måste ha och hur snabbt det går att ta dom och blablabla... Kom hem och läste till samhällslära provet som jag och älsklingen har imorogn då vi båda tentade den kursen. Så nu är mitt huvud fullt av ord som reinvestering, oligopol, kartell.... Hoppade just ut ur duschen och nu skall det kopplas av till lite youtube och sen HIMYM.
 

Come and get it.

Har suttit och gjort på mitt franska arbete idag som jag hade lite problem med eftersom jag inte kom ihåg vad jag skulle ha om.. Haha men jag klurade ut det tror jag. Annars så har jag inte gjort så mycket. Borde sekert ha läst på samhällslära provet men tyckte det var intressantare att bläddra i teori boken.. Jeppjepp. Imorgon skall jag väl ta passbilder... Hoppas dom blir bra för de skall ja sen ha i nästa 15år på mitt körkort...


I don't know you anymore.

Dagen började med att vi for till Vermo på kirppis och älsklingen fyndade rullskrinskor! Skit coolt! Så vi to en länk på 8km från älsklingen till oss. Kul hade vi hihi.

Sade också hejdå till min gudfar som flög tillbaka hem till Kenya idag.. Nåh somtur ses vi igen om 2månader! Längtar.

Nu är det annars också bara lite kvar av skolan. Skönt säger jag. Har bog ingen aning vad jag skall göra på sommarn... Alla har jobb, int för att vem skulle jag nu annars också vara med..? Och älsklingen springer sekert ute på stan varje veckoslut.. Nåjo...


Ben tycker jag liknar en åsna.


Left alone in the dark.

Idag har spenderats med älsklingen surprise. Nåh ingen annan har heller hört av sig.. Eller nog iisa men hon va lite sent ute...:/

Nåh annars då. Finland - sverige. Inget att kommemtera direkt va ska man rikit säga.. Eurovision next, hoppas det går lite bättre, men före det chill at the terass


Sitter och väntar.

Här sitter ligger jag och väntar på att fara och söka min baby från stationen efter att han varit ute på stan..


Två dagar.

Har varit lite borta igen. Men igår hade jag teori och var hemma först 18.30 och skulle där ännu göra ett ca. 10sidors arbete helt från början. Nåh fick de klart på typ 2h och när jag skulle spara det så försvann den. Så ni kan gissa hur sur jag blev. Och det var bara sista droppen och allt kokade över. Nå min älskade pojkvän hittade fram arbetet på någåt underligt sätt. Så tacka gud för det!

Idag hade jag skola och efter det chillade jag med min älksling i solen tills han hade träningar och min teoritimme började. Var hemma 18.30 och började titta på ishockey. Spännande var det men slutet gott - allting gott! 4-3 till Finland!

Hehe...


You.

Idag var det väl ingen speciell dag. Skola som vanligt. Men en sak gjorde min dag! Fick en random present av min varasyster! Gud va gulligt av henne, och det var bara sådär out of the blue. hihii. Blev glad. Tack ännu!
Har ännu ridning idag som varje tisdag.. Fast det är fint väder ute och jag hoppas att vi hoppar idag på timmen också, så som förra timmen eftersom det var skit kul! Okej inga höga hinder var det direkt haha men vi brukar inte hoppa, eller fara bommar för den delen heller, så ofta, så lite variation är alltid kul.
 
Dit for min ''diet'' eller försök på att avstå från allt sånthär hehe. Dom är så goda! Tack iisaaa..! Har ren äti typ hälften...

My only friend is you.

Kom just hem, dyblöt av reget ute sådan mopedist som man är måste man tåla alla väder... Suck! Men allt har sitt slut, började teori idag till körkortet för bil! Wooho.. Har ju inge brottom direkt ännu men började nu så att det sen är över. Och körlektionerna kommer när dom nu sen kommer haha. Har nog inte så brottom med dom, vill bara ha teorin över igentligen. Men det var inte så farligt att sitta där, okej hade bara första timmen och vi bara kollade papper och fyllde i. Nåjo annars då. Har inte haft den bästa dagen idag. Igen. Har nog inte haft många bra dagar här påsiståne. Allt bara vänder sig emot mig. Allt och alla försvinner..
 
Har inte någon bra bild för tillfället, jag själv har inte fastnat på bild på en evighet...? Bukar inte vara så (när jag själv tar alltså haha).
 

Ensam.

Sitter ensam i bibloteket och bara väntar... Hungrig är jag också.. Prutt. Bilden ville ej ladda upp.


Mammas dag idag.

Morsdag och jag hann inte väcka mamma.....Jag sov för länge. Men gav ändå presenten och kortet och hon blev glad. Wiihii! Sen dess har jag tittat på SATC från första avsnitte och nu fick jag grym lust att se på den andra filmen. Så skall titta den snart. Senare skall vi till mommo och fira lite morsdag där också.


Morsdags middag.

Var på morsdags middag med släkten idag. Kul vart det då maten var god och släkten är bäst! Åt tomatsoppa och appelsinsorbée till efterrätt!


Filmer jag vill se.

Tänkte att nu då jag inte har riktigt något annat att göra skulle jag kunna sätta upp två filmer jag vill se som kommer ut detta år.
 
Now You See Me.
''An FBI agent and an Interpol detective track a team of illusionists who pull off bank heists during their performances and reward their audiences with the money.''
 
 
Fast & Furious 6.
''Agent Luke Hobbs enlists Dominic Toretto and his team to bring down former Special Ops soldier Owen Shaw, leader of a unit specializing in vehicular warfare.''
 

En tid sedan.

Nu har de tigen gått en tid sen sist. På onsdagen var det skola och sen senare på kvällen träffade vi Amanda och Musse! Tittade på Finland - USA vilket inte for så bra för Finland. På torsdagen firade vi älsklingens pappa hemma hos dom med massa god mat och annat kul. Blev där övernatten och tillsammans med älsklingens mamma och pappa överraskade vi honom på sin födelsedag igår morgon. Eller överraskade och överraskade, ni vet hur det är på födelsedags mornar när man ligger vaken och låtsas sova (; puss. Vi for till skolan och allt var fris och frjöd tills i mitten av dagen började jag och älsklingen må helt ursäkta mitt ordval skit. Vi skippade sista timmen och for hem. Vi började se på Sex And The City första filmen, vilken sen avbröts till att älsklingen spydde och inte långt efter det följde min tur... Efter det var det kräkparad för oss båda... Kom hem och spydde här ännu lite och mådde bara annars skit. For och sova, vaknade och nu mår jag som om inget skulle ha hänt..?! Stackars älskling vars 18års födelsedag inte var någåt från det bästa hållet...
 
Everything we do we do it together right baby (; haha...

All i see is you.

Vädret ute är ljuvligt och det var det igår också. Fats idag är det en aning mulnare(kan man äns säga så haha?), men varmt är det ändå. Hela 15 grader i skuggan! Wow. Idag skall jag väl till min älskling och vakna nästa morgon brevid min 18åriga älskling. Han har nämligen födelsedag imorgon! Woowoop. Packade just klart hans presenter och gjorde det sista på kortet så då var allt klart. Vi har skola på fredag vilket är lite deprimerande eftersom ganska många andra har ledigt. Men det klarar vi nog av hehe.
 
Beautiful Hollywood...

Inget att tillägga.

Har inte hänt ås mycket på siståne. Varit i skolan och tränat. Idag var det chill. Nu har jag ridning om en timme typ.. Woopwoop... Skulle inte alls orka, men vi har ledigt på torsdag så det är väl helt skönt.
 

.


Idag.

En stund sen. Nå har inte haft så mycket att skria om. Samma som gamla som alltid. Var nog i Sello undertiden min älskling hade körlektion. Han körde sen till Sello och så var vi där en par timmar. Köpte lite födelsedagspresenter och morsdagspresenter. Annars så har jag varit hemma, tittat på hockey! Finland har vunnit sina båda matcher! Woopwoop! Imorgon skall vi fira älsklingens födelsedag med hans släkt!

https://cdn3.cdnme.se/1564977/7-3/pic_51855f32e087c3311241f76e.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1564977/7-3/pic_51855f56e087c33162716cff.jpg" class="image">


You got me falling in love all over again.

Vappen var väl kul hängde med dom jag gillar. Gjorde en lite onödig runda runt midnatt, men det är väl okej. Bastade, talade skit och hade det allmänt kul och mysigt! Annars så har det väl inte hänt så mycket. Har för det mesta varit med älsklingen och tränat. Woop woop det är 99 dagar tills denna tjej är myndig. Det är inte så mycket, men sen igen när man tänker att min älskling är 18 om en vecka! Galet.
 
Mitt allting, min kärlek, min bästa vän.

RSS 2.0