Ännu också sjuk.


Sjuk.

Känner mig så död just nu. Är sjuk.. Men måste ändå orkka dra mig till ksolan då vi har provvecka.. Hatar det här!

Existerar man.

Sådär då var jag och klänningen hemma! Woopwoop! Fick ett par handskar och en väska på köpet då de blev så mycke säätöö me min klänning. Var efter att ha provat klänningen på kaffe med Kerstin och så var vi också i Sello där vi åt glass och gick runt i butiker. Kom hem för en stund sen och nu skall jag studera på hälsokunskap provet tills sen senare då jag har annat.

Btw. Jag var den första kunden 2013 som beställde en icelatte..!


Tågresan.

Förtillfället sitter jag i tåget och här är nån gubbe som sitter och lyssnar på någå som låter som kurdisk musik högt alltså från sin talafons högtalare, så att alla i hela vagnen hör... Jepp

Bilden har ingenting med inlägget stt göra, den är från sommarn...


Alltid lika kul att vakna till detta ansikte.


Let there be love.

Igår var jag somsagt inne i stan för att se på film med familjen plus pojkvännen. Vi tittade på The Hobbit, och jag gillade den, fast jag inte är det största fan:et av LOTR. Och jag kan inte tro att jag säger det här, men jag väntar på nästa del redan!
 
Idag var det en vanlig dag i skolan, eller kanske inte en av dom bästa men klarade den trots allt. Var hemma först 17.15 och ganksa direkt meddelar mamma att vi skall till IKEA. Där vi sen också åt, yummers köttbullar och franskisar eftersom jag inte gillar potatis mos (och för att vi hade det idag i skolan...). Ingen av oss köpte nog någonting därifrån, utom mat då, så ingen lyckad resa ur den synvinkeln. Sen var vi också en sväng via Motonet där jag köpte en jumppaboll åt mig som jag själv pumpade upp med en mini pump, och observera att bollen var 75cm i diameter...!!! Och via Lidl där vi då köpte mat. Nu sitter jag här på min jumppaboll och skall just inta min dagliga dos av YouTube sen kanske ett avsnitt Modern Family och sen sova.
 
Imorgon skall jag in till stan(igen) för att testa min klänning(igen) och hoppeligen hämta den med mig hem. Far med 9.30 tåget och när jag kommer hem är ännu lite osekert så jag tar med min hälsokunskap bok så att jag kan läsa till provet om jag blir i stan en längre stund, för att på kvällen har jag ännu ridning.
 

Love on top.

Min dag börjad med en ca. timmes skidtur med mamma pappa och Topi. Kom hem for i duschen, lagade mat åt mig. Maten bestod av lax och potatis och naminami sås! Snart skall vi fara in till stan och se på film, min älskling kommer också med.
 
Men nu skall jag fortsätta se på YouTube och ladda ner musik före vi far!
 

Always.

Dagen har rusar förbi. Klänningen blev dit. Orkar inte förklara varför. Men dit på tisdagen igen. Annars så har vi med Emmi tittat på Letters to Juliet (tror jag den heter) och den var bra! Och så har jag varit hos Famo och Fafa där jag fortfarande är, vi lagade mitt hår och nu skall vi snart dricka kaffe och äta någåt.


We found love.

Efter skolan gick jag vis byn till bussen och hem till älsklingen. Här har vi ätit massor och tittat på Shrek 4an. Haha! Den där åsnan är bara så söt! Nu skall vi bara mysa och imorgon skall jag in till stan (igen) för att än en gång (och hoppas sista) testa på klänningen.. Om den nu inte är bra så tycker jag synd om dom där, eftersom mamma sa att då blir hon galen...Hahah.

Ooh shoes..!


Hang yourself.

Inget extra idag heller. Mina dagar är ganska långt de samma. Skola. Hem. Skola. Hem. Men idag var jag nog hos min älskling, men där gjord vi inte så mycket. Vi sov typ hela den tiden jag var där.. Haha. När jag sen kom hem så for jag ganska direkt i säng och nu har jag bara läst bloggar och annar bra kollat på nätet.

Men en sak undrar jag bara. Hur jävla svårt kan det vara att komma ihåg en simpel sak? Tycks int alls orka bry dig ens. Orkar int mer. Jag vet int vad jag skall göra.


High level.

Idag vaknade jag brevid min älskling, alltid lika kul och mysigt! Hihi. Skolan for undeligt snabbt. Och tackvare historia timmen och min och Petras chitchat så har jag sådan grym lust att fara och träna!
 
Efter skolan gick jag ner till byn för att jag var tungen att ladda mitt busskort som hade hela 1,83 euro på sig. Anyways, bussresan var hemsk, pga att min telefon hade bara 3% batteri (tack vare draw something)och jag kunde inte lyssna på musik och därav tvingades att lyssna på alla småbarn som skrek och härjade. Kul. Hemma har jag inte gjort ett dugg viktigt, har nog gjort alltmöjligt annat onödigt som att se på 4 avsnitt Modern Family. Lagat cuscus sallad åt mig. Varit i duschen (okej det var nog inte onödigt). Latat mig framför datorn. Aktiv dag idag kan jag bara säga såhär till slutet av den.
 
Jag har ingen ny bild, så här får ni en gamal gamal bild från Kenya 2008 istället... Sorry för bildkvaliten.

Lambet walk.

Skolan var inge speciellt, överraskning, nej inte igentligen. Hade somtur ändå kort dag och fick sluta redan 13.15. Så det var fortfarande helt klart och ljust då jag kom hem. Min älskling kom hit med 3ans buss och här har vi inte gjort så mycket annat igentligen... Bara varit, spelat och tittat på ett avsnitt av Modern Family ofc. Skönt att inte ha ridning idag, skulle verkligen inte ha orkat med det idag.
 
Nu skall vi fortsätta vara super sociala och allt annat. Borde i duschen också, jag vet super intressant men jag orkar inte.. Gillar int när mitt hår blit vått, det tar en sån evighet tills det tårkar. Ibland är det inte äns torrt på morgonen om jag tvättat det på kvällen. Woohoo....
 

Rubrik saknas.

Så var den måndag igen. Igår kväll fick jag skjuts hem till min älskling där vi åt god mat och tittade på ett avsnitt av Modern Family och bara allmänns myste. Vaknade idag senare än normalt, då man inte behövde åka buss! Hehe. I skolan hände det väl inget speciellt, allt var som normalt typ..? Kom hem och nu har jag suttit här i kanske en timme och fixat ihop på minn samhällslära essä som jag trodde skulle vara klar imorgon, men det visade sig vara helt fel, den skall nämligen vara klar ''först'' på onsdagen. Men hurtiga jag som aldrig lagar någonting i förväg, har skrivit redan den nästan klar!
 
Bild från igår...
 


Baby you were born to be my man.

Är sur eftersom min klänning inte ännu heller har sluppit hem utan den blev dit och fixas. Igen. Okej jag förstår att jag inte har den enklaste kroppen att få någonting att passa på mig perfekt, eftersom jag har så smal midja och stora höft. Men hej come on, 3 gånger borde det nu inte ändå ta.
 
Har bara latat mig hemma under veckoslutet, eller igår var vi ju och testa klänningen då och sen efter det for vi till Itis för att shoppa! Hittade en jeans rock som jag sökt efter så länge och nu äntligen hittat en, är så nöjd och älskar den! Och så hittade jag en vit skjorta med spets. Kan visa dom sen nångong, om jag orkar. Annars så har jag inte gjort någonting speciellt. Min pojke har varit borta hela veckoslutet...
 
ooooh jag dör...!

Movie time


You make me feel like.

Igår dagen var inge speciellt. Eller ja nog var jag hos älsklingen, men det är ju inge nytt. De är ju typ mitt andra hem nu.

Idag så har jag tittat på Modern family och nu sitter jag i bilen för att än en gång testa min klänning, som banne mig om den inte är perftekt nu...!!!! Dom ha såsa så myki nu att it better be perfect.


Happy.

Nu har jag faktiskt inget att blogga om direkt.. Skall kolla på kära youtube och sen bara slö eftersom jag inte har några läxor tills imorgon som om de skulle vara någon skillnad, eller några arbeten!
 
Mon cherie et moi..(Tjena franska)

Spring mer än du äter.

Hade sikddag, eller ja sportdag i skolan men jag var på hjortlandet och skidade. Skidade runt i kanske 2 timmar och resten satt jag i kaffeet. Hehe.. Men det var faktiskt riktigt kul, har inte skidat på några år så det var kul att skida. Fast hjortlandet kanske inte har dom bästa backarna, men kul ändå. Kul kul kul...
 
Nu sitter jag här och försöker skrapa ihop en essä... Det går trögt.


I bet it sucks to be you right now.

Snart är det hästtjej som gäller. Just nu är fiilisen över att orka dra sin rumpa över till stallet på topp, men kan garantera att något här kommer ännu förstöra den fiilisen.. Haha. Skulle kunna ta en pn före.
 
 

You don't realize what you have until it's gone.

Kom hem från butiken för kanske 2 timmar sedan. Och jag kan bara säga att komma hem till att märka att din hund ätit något som man aldrig vill att sin hund skall få i sig är inte det mest trevligaste som hänt. Nåh snabbt till läkaren, nu är nog allt under kontroll. Orkar/vill inte berätta mera nu. Men bara sådär snabbt sagt att vi hade en jävla tur.

I love you baby boy... Never ever scare me like that again..

 

Tänne poika.

Sitter i skolan och väntar på bussen. Är hungrig men har inge ork att gå till byn. Inte pengar för den delen heller. Annars så dagens planer är väl inte någåt vidare, en sväng till butiken nog, jepp matbutiken. Men jag gillar det eftersom jag då kan plocka med sånt som mamma annars inte köper utan hundratusen påminnelser, dvs avokadon bland annat. Japp japp.

Venice beach LA...


Fire in the hole.

Idag har jag varit hos Famo och Fafa och lagat mitt hår. Eller Famo lagade mitt hår. Vi testade för gamlasdansen och jag är super nöjd med det vi åstadkommit! Det blev super duper fint! Famo kan nog, fast det är en stund sedan hon jobbade som frissör. Annars så har jag spenderat min dag med min knaspetter och min frisyr. Borstade ut den just, och det tog ju en liten stund... Hehe. Har inte gjort så mycket annat idag igentligen. Imorgon är det måndag igen.. Ush så snabbt veckoslutet har gått. Nu skall vi titta på film, äta något och mysa och bara ta det lungt till äran av denna söndag kväll.
 
Social pojkvän... Han ligger och spelar och sjunger.. Du är söt puss.

Din andedräk i mitt öra.

Igår var det fullt upp hela dagen. Vaknade breved min älskling och mamma sökte mig redan vid halv 11 eftersom vi skulle vara 13 i stan för att söka min klänning. Klänningen som hade varit hos sömmerskan för att fixas, blev inte som den skulle... Svårt att förklara men mina höfter är i proportion med min midja stora, så det blir så knasigt, och den blev inte perfekt, så dom skall fixa den ännu. Så nu hoppas jag att längden inte ändras pga detta, eftersom den var perfekt.
Efter det for vi och förde bilen till parkeringen och så gick vi på kaffe på Esplanaden och herre min tid så dom har goda grejs där! Åt en runebergstårta, yummers! Så gick vi lite runt i butiker och så var klockan 4 vilket betydde att vi skulle äta, eller vi hade bord reserverat till 4. Vi åt på Kellarikrouvi, där vi delade med familjen en kött fondue och ost fondue, medan dom andra åt innre filée. Som efterrätt delade jag och Emmi på en choklad fondeu. Så det blev bara fondeu för igår, men gott var det som... jag vet inte vad! Men annars så restaurangen var super mysig och jätte trevlig, nog en aning över den normala prislistan, men totalt värt det!
Klockan blev 18 och vi fick en aning brottom att hinna till Svenskis, då föreställningen började 18.30. Vi skulle alltså se Kristina från Duvemåla. Hade höga förväntningar på den eftersom den fått så mycket bra feedback, men blev nog en aning besviken eftersom den inte fyllde mina höga frväntningar. Den var bra, men hade förvänta mig mera.
Klockan blev 22.30, vi satt i bilen och startade hemmåt. Hemma så tvätta jag mig och så somna jag nästan direkt efter det... Det var en lång dag men kul eftersom den vek från det vanliga och det är kul att gå ut för att äta och på teater, och även vara med släkten.

Nu ännu bilder fårn dagen...Detta blev ett lång inägg, well har inte bloggat så bra heller på sistone så.

Lilla vatten.

Har haft fullt upp hela dagen. Bloggar imorgon. Jeajea.


''Make up dreams''.


Morgonmål.

Vaknade just för kanske en 30minuter sedan. Buubuu.


Helsingfors.

Shoppar för mig och älklingen. Vi har varit och äta god god mat och nu skall vi gå lite runt i butiker och sen hem.


Samma gamla.

Finns inget vettigt att skriva om deirekt... Bara samma gamla skola och hem. Skola och hem.
 
 

With you.

Det har inte hänt så mycket idag. Skola as usual, fick skjuts av pappa hem, en snabb sväng till Famo och Fafa, sen hem. Hemma har jag gjort min hälsonyhet, så nu vet jag allt om hur alkohol påverkar blodsocker halten! Haha. sen hr jag inte gjort så mycket mer. Tränade och var i bastun.

Godnatt♥


Love you long time.

Det har snöat hela dagen.. Ush och fy. Vilket menar att vägarna kommer vara i is och snö ännu... Obviously. Hade dans övningar klockan 8 på morgonen. Men fick beröm med älsklingen. Hehe we rock honey!
 
Snart eller klockan halv sex har jag ridning nu igen efter en paus. Hoppas bara det slutar snöa tills dess.
 
 

Vad är det som händer.

Fiilisen då man kommer till köket på morgonen och får se dagens HS.. Jag visste ju att den skulle ändras och bli i samma fotmat som nästan alla tidningar är idag. Men att se de konkter känns bara fel. Nåh man vänjer sig nog väl.


Trouble.

Första skoldagen 2013 check! Har inte något desstuvärre att kommentera om den. Hade gamlasdans övningar sista timmen. Märkte att man glömt ganska så mycket under lovet, men sist och slutligen for det väl helt bra. Efter skolan for jag via byn hem, eller det är ett måste då bussen går därifrån. Kom hem och lagade mitt finska arbete, som inte tog så lång tid eftersom jag gjorde på det på hälso timmen.. Oupsiee hehe. Annars så snart kommer det ANTM och DHW som jag varje måndag ser på. Bye!
 
Älskar dig..

Boom digidi.

Sista lov dagen. Yhyy. Sen blir det skola igen.. Orkar ej..
Idag har jag spenderat min dag med älsklingen, Vi har sett på film och annars bara chillat. Sen har vi också gjort kex. Yummers! Senare blir det väl bastu och sen bara almänt angstande över att det är skola imorgon.. Haha nä. Men vet ej.
 

Real eyes.

Vaknade redan klockan 5 idag morgon! Galet. Men sen fick jag inte sömn mera så steg upp sist och slutligen 6. Tittade på DHW. Och så for vi till Omena till klockan 9. Gud vad skönt då det var så tomt där. Vi kom hem redan före 12 och plockade upp min baby på vägen! Gud så skönt att se honom igen då han varit borta i en vecka..! Vi har bara för det mesta myst och sett på film. The baby makers och Madagaskar 3an. Och så lagade vi cookies som blev goda men endå kanske ite riktigt perfekta.

Men nu blir det Putous!


We're gonna die young.

Slänger bara snabbt in ett inlägg före jag skall iväg till stan för att fixa min klänning. Vi skall starta om mindre än en timme. Idag har min dag börjat som vilken som hellst. Nämligen tittat på youtube vidoen som blivit uppladdade under natten och sen annars bara snurrat runt på nätet. Har även bakat chocolate chip cookies! Nam! Dom är nog först i ugnen men degen smakade gott iallafall!
 

Here we go again.

Igår började jag min dag med en några kilometers jogging med hunden. Typ 2-3km, och det var tungt cause im not in the best shape. Men skönt var det efteråt! Efter det for jag till Iisa och var där ända till idag morgon. Hos Iisa gjord vi igentligen inte så mycket. Vi talade för det mesta, sov och så spelade vi nog Sims3 hahah. Och var ute med hundarna. Kul var det!
 
Idag kom jag då hem vid 12 tiden och så har jag tittat på videon och sen börjat på mitt finka arbete. Annars väl inte så mycket mer. Imorgon skall jag in till stan och fixa min klänning så att den sitter perfekt woopwoop!
 
En gammal bild, once again. Men det är det bästa jag kan bjuda på nu, skall försöka ta mera bilder just idag dagen.

Brottom.

Har haft "brottom". Eller har varit hos Iisa hela dagen och blir här tills imorgon. Så skriver imorgon.


Hope springs.

Idag har det inte hänt så mycket hittills. Har städat, ätit och tittat på film. Tittade på Hope Springs. Den var super bra och så himla söt! Rekomenderar!
 

Ordning.

Bestämmde mig när jag vaknade att städa mitt skåp som var en totalt katastrof. Så här är före och efter bild/er och så bild på kläder jag inte mera använder/aldrig har användt, som jag skall göra mig av med.