Hmm.

Har ingen inspis att blogga mer.. Njäh, kanske borde skaffa ny blogg och liksom starta om..? Kanske inspirationen kommer tillbaka då. Hmm.. Vet bara inte vad jag skulle nämna den isåfall..
 
/ I-lands problem

Why?.

Tung dag idag, inte mer om det här.. men ville bara slänga någåt.

Den bästa vän någon kan önska sig..!
 
 

Trött slut och sjuk.

Är helt utmattad. Orkar knappt göra någåt. Är halft sjuk också. Näsan rinner nonstop. Värst känner jag mig på morgonen ock böst på kvällen... Ush... Nåmen nu skall jag och sova. Ladda batterierna för imorgon!


Happy sweet 16.

Grattis syster!
 
 

Inget speciellt.

Var i banken idag och fixade koder osv. Köpte på samma en födelsedagspresent åt min syster som fyller år på söndag! Annars så var vi också och äta på Chicos, vilket var väl okej. Det är inget speciellt direkt, helt ok nog men lite dyrt pris för maten man sen får..


Chicken, avocado, mango salad.

Mitt ''mellanmål'' före stallet. Sallad och vitamin vatten.
 
 

Party.


To all you women.


No one can speak the words on your lips.

Hoppsan.. Har varje dag till 16 i skolan så det blir tungt.. Och alla prep kurser och skrivnigar, böcker som skall läsas, essäer som skall inlämnas... Huoh tungt. Nå det lärska bli mer chill efter skrivningarna. Kan inte fatta att jag skall skriva om en månad!
 
Men idag skall det släppas loss, dvs med kompisarna till kysklätts pärla, Shake. Hahaha skämtosido! Nej man kul skall det väl bli. Men på samma händer det ju andra saker som inte är så roliga.. Dvs mina kusiner flyger tillbaka till Kenya imorgon bitti.. Och det betyder att jag idag måste säga hejdå åt dem och så ses vi först nästa år igen... Varje år är det samma sak men ändå är det lika hemskt varjegång...
 
Favvo tjejerna mina..!
 

Tisdag 13 augusti.

Var idag senare på kvällen i IsoOmena för att köpa skolböcker och äta sushi. Kul var det och jag körde! Wiihi det känns så konstigt! Är nog lite ovan med bilen då den jag körde med i bilskolan är helt annorlunade, men det går okej!


Körkort.

Woopwoop fick körkort idag! Happy girl


12 augusti.

Första skoldagen avklarad. Fast vi inte gjorde något extra för den delen heller. Efter den extremt tunga skoldagen for vi med älsklingen en sväng till Omena och jag fyndade ettpar vita byxor som jag länge villat ha! Senare idag skall jag och rida och sen skall jag försöka hinna och springa ännu efter det!
 
 

Sista dagen.

Igår hade vi en liten kräftskiva med familjen (inklusive baby), och detta är nog överlägset en av mina bästa ''maträtter''(?)! Så gott, älskar kräftsäsongen!
 
 
Annars idag så skall vi 16 tiden ner till Famo och Fafa för att fira mina kusiners födelsedagar (som var tidigare under sommarn) med hela släkten! Kommer bli as nice. Imorgon är det back to basics som gäller för detta år igen.. Det vill säga skolan. Helt skönt väl med rutiner men skulle när som helst tacka ja till några veckor till sommarlov!

Presenter.

Fick en massa fina presenter till födelsedag, mycket mer än vad jag önskat/förväntat och jag är tacksam för allt! Av mamma och pappa fick jag en MK ''multifunctional phonecase'', så står det och kan ej bättre beskriva det igentligen haha, och en cocktail bok och pengar. Av Emmi fick jag en såndär telefon hållare(?) som man kan sätta runt armen när man tex är ute och springer, vilket jag önskat mig länge, och sen några andra småsaker. Av mommo fick jag margarita glas som jag såå länge önskat!! Älsklingen gav en MK väska som jag är helt totalt kär i!!!! Och min tjej Iisa gav ett presentkort till Långvik så att jag kan gå på massage! Sen var resten antingen alkohol eller pengar! Tack för allt helt massor jag uppskattar verkligen allt!
 
 

Legal.

Igårdagen/kvällen/natten var helt totalt awesome! Tack alla så himla mycket!! Dagen började med at jag blev väckt av mamma och Emmi och fick presenterna i sängen, sen moegonmål och så var det att börja städa lite och göra i ordning för gästerna. Först kom famo fafa och kusinerna hit och vi åt och chillade typ. Sen senare kom mammas och pappas kompisar hit och mina kompisar också! Woopwoop. Vi satt hos oss och grundade för stan. När vi sen väl kom till stan så tog vi taxi till Kaivo och spenderade kvällen/natten där. Vi hade super kul och dansade loss på dansgolvet! (; Haha. Tack fö en perfekt kväll!
 
 

Kaivo.


Det finns ett minus.

Det finns ett minus med födelsedagar. Det att om man råkar vakna före andra i familjen och blir liksom tvungen att vänta att dom skall komma och väcka! Haha.

Ser man ens någåt...?


Sista dagen som underårig.

Denna dag har startat med körlektion, och märker själv att det går bättre och bättre för varje gång. Men är dock inte ändå seker att jag slipper körningen på första haha. Vi får väl se. Annars så har vi varit med kusinerna på havet och lekt i stranden aka byggt sandslott! Och så byggde vi koja uppe på vinden och lekte där ännu ytterlligare nån kattfamilj.. Mmh, märks att man blir gammal..! Haha skämtosido. Kan int fatta att jag imorgon blir myndig, kan ,i>i princip bestämma och göra vad jag vill! Ooh.

Mitt och Reids fancyga sandslott!


Shop.

Var en sväng till Sello med Emmi idag. Hittade inget sådär igentligen eller inget kom hem... Kanske det bara var bra...


Datenight.

Bestämmde oss med baby att ha en liten myskväll tillsammans med kräftor! Supergott var det och vi åt alla kräftor (vilket jag int ännu heller kan fatta haha!)


Nådendalen.

Var idag i Nådendalen en sväng med familjen, vilket har blivit som en tradition för varje sommar. Vi gick runt på gamla sidan av staden och vid hamnen och så åt vi lunch där. Kom för en stund sen hem och på kvällen blir det inge mindre än sommarfest som gäller höhö. Blir kul att se alla som man inte sett på en stund!
 
Bild på min fisksoppa och Emmis cesar sallad...
 
 
 
 

Talk that talk.

Min bloggning är helt totalt usel nu under sommarn, ingen motivation alls att skriva what so ever. Men snart börjar skolan, vilket jag är helt glad för faktiskt. Sista året i gymnasiet (abi!!) och blir student! Blir helt skönt med skola, får lite rutin i dagarna, speciellt då jag inte har haft något fast sommarjobb under sommarn, och jag gillar gymnasiet. Jag tycker om skolan, speciellt om vår skola, skulle nog inte ha villat fara till något annat gymnasie än Kyrkslätt. Och alla som börjar gymnasiet nu på hösten, don't worry gymasie är mycket bättre än grundskolan!
 
Nåjo, det jag försökte få sagt var att när skolan börjar så kommer jag trodligen också uppdatera mer.
Bild från Bredskär i förra veckoslutet...
 

Perus keskiviikko.

Var i Tallin med killarna (om någon inte råka klura ut det, haha). Vi var bara ~3,5h i land men det var allt vi behövd för att shoppa drickor och äta. Köpte minst av alla och köpte sånt som det sen skall firas till om 9 dagar då jag fyller 18!! Woopwoop. Alla andra kompisar är typ myndiga redan så nu sitter jag med myror i byxorna och kan int vänta tills jag också blir "officiellt"vuxen!


RSS 2.0