Lunch.

 

Igår.

Igår var vi i Hangö med kusinerna, famo och fafa och min pappas fastrar. Vi var på någon sorts säl safari..(?) Inte nog värt att fara på enligt mig men det är ju helt hur man ser på saken. Efter det gick vi runt i hangö och tittade på hopptävlingar då det var Seahorse week. Ush vad hästar är fina djur! Vi for och äta till Westerbygård och det rekomenderar jag! Jätte god mat och dom var super trevliga där också plus platsen sjävl var super mysig och fin! Kom hem vid 21 tiden och sen blev kusinerna här och vi satt hos oss till över midnatt, mys!
 
Idag var jag och baby på länk och nu skall vi snart ut med båten till någon ö.
 
 

Från torsdag.

 

Sello.

Startade dagen med en 2km länk, efter vilken vi for med mami och Emmi till Sello. Jag hittade inget åt mig, eller hur man nu tar det, några kok-/cocktail böcker skulle ju kunna hitta sin väg till min hylla haha.


Inköp.

| Tröja - Your Face | Hipsters - Gina Tricot |

Stan.

Var inne i stan med mamma och Emmi idag. Vi åt sushi och shoppade! Hihi. Hittade underkläder och en mushi tröja, bild senare.

Kom hem för en stund sedan och åt grekisk youghurt (vilket btw är sjukt gott!) med blåbär ooh mumma. Senare skall jag ut och springa med babe. Tänkte börja springa nu sådär ordentligt igen, och satsa på varje dag!


I wanna hug you.

Igår var vi i Tammerfors med släkten i Särkänniemi och det var riktigt kul! Idag var. Vi på leffa till Sello med babe, vi var och se på Now you see me vilken var bra! Nu sitter vi dock hemma redan och undrar vad vi skall hitta på nu.... Hmm..


Ootd.

Kom hem igår kväll vid halv elva, åt och somnade direkt i älsklingens armar! Vaknade idag och kollade lite på Solsidan med älsklingen och Emmi. Efter det kollade jag Youtube och baby for hem, nu kommer han väl efter mig och vi skall till Itäkeskus en sväng, woopwoop! Senare idag blir det väl/kanske/får se(?), chill kväll hos baby med ett par, och imorgon bär det av till Tammerfors till särkänniemi med kusinerna!

Detta har jag på mig idag, brukar ej låta magen synas men idag har jag lust och magen är inte sp svullen som vanligt så...
Topp och jeans båda från - ginatricot


Långväg.


Vi har det bra.

Befinner mig i Vasa skärgård för tillfälle, och lommer hem först på fredag! Vi har haft himla kul och maten är ur god! Ha det fint, det har vi!

Update: inlägget ville aldrig ladda upp då på tisdag när det skulle upp så det kommer nu!


Dubbel regnbåge från igår(måndag)...


Idag.

Vi var med familjen i Sveaborg idag, jävla fint väder var det och lite bränna fick man påköpet... Vi gick bara runt och sånt man nu gör där. Kom med färjan tillbaka till torget och tog en liten shopping runda före vi for hem. Nu är jag hemma och skall hoppa i duschen riktigt snart och sen lacka nagarna med mitt nya nagellack. Imorgon är det gym, konfirmation och mys med kusinerna som äntligen är här igen!
 
 

Happy.

Gjorde just klart märkerkörningen, och har nu bara 3 körlektioner kvar! Herre min tid. Nu är vi på väg och shoppa med mami och Emmi. Skall se om jag hittar nya träningsskor och så skulle jag behöva hitta något jag vill ha till födelsedag, har absolut ingen aning om vad jag önskar mig! Och det är bara/ännu 28 dagar kvar..!

Ps. Kusinerna kommer imorgon till Finland!
Bild från gymmet och idag på morgonen..


Teoriprov.

Hade teori prov idag på morgonen, och jag slapp igenom det!! Woopwoop! Guu sån lättnad det nu är! Nu behöv man bara stressa för inssin haha. Efter provet for jag med mami till IsoOmena på kaffe och så gick vi lite i butikerna. Nu är jag hos älsklingen och blev just klar med att dammsuga och torka damm här, så nu skall jag bara ta det lungt och typ kolla youtube. Imorgon har jag körlektion på dagen och sen på fredag mörkerkörning.


This moment.

Nu har man inte skrivit på en stund igen.. Nåh, har varit på körlektion firat älsklingens syster och hängt med då dom andra for och golfade(...), idag började dagen med att fara till gymmet, och här inom en stund skall vi till stranden! Wii.
 
Ääh har inga bilder här hos älsklingen... Suck!
 

Bilder från igår.

 

I´ll be your rock.

Hmm, vad har det hänt sen senast.. Jo har varit med Musse på halkbana och såklart på gymmet med älsklingen as usual. Men sen på sidan av det så har jag träffat Isabel och det är typ det ända ''extra'' som hänt här under siståne, annars bara samma gamla. Idag skall det firas födelsedags barnet, grattis Sophieeee!! Woopwoop tjejen fyller 18!
 
Sexiga bilder frå förra veckan! Haha..
 
 

You're beautiful.

Har för det mesta varit på gymmet och med älsklingen nu när han har ledigt. Har inte så mycket att skriva om just nu. Har tjänat lote pengar här på dom senaste dagarna genom att städa, klippa gräs och det bästa, varit valp vakt! Omg valpen var så gullig ville äta upp henne! Haha, nej men gud hur söt får man vara! Snart skall jag på ridning, helt skönt, väl bara vi gör något roligt på timmen.
 
Två bilder från Sverige...
 
 

RSS 2.0