Vart for tiden?.

Det känns som om tiden tar slut. Skriver här nåndag ordentligt lovar. Meh nu är det sommar och bloggar mycket bättre under skoltid.. Jaja tillräckligt med ursäkter.

Wake me up.

Skall snart fara iväg till hamnen skall nämligen som jag igår nämnde till Sverige för en dag. Med båten dock.. Ush gillar inte den alls speciellt inte med familjen hehe... Well well var idag och tränade igen och så kom vi hit med älsklingen och lagade mat och bara var och gjorde inget speciellt. Så for han till Grankulla och vi skal just snart fara.
 
Just det skall sätta bilder på oss tjejer från tisdagen hit men har inte haft tid att gå igenom dem sådär ordentligt eftersom jag tror att det är nödvändigt höhö.. så gör det på söndagen när jag kommer hem! Så ingen bild nu mensöndag smäller det!
 
 
 
 

En stund sedan.

Nu vart de igen en stund sedan. Har varit fest och skoj med dom mysigaste människorna. Och har varit på körlektion vilket har nu farit sådär, nu skall jag väl ännu nåndag bli en kusk. Haha. Har halkbana nästa vecka med fröken Strandell höhö får se vad det blir..! Idag var jag och chillade med dom skönaste tjejerna själv och det var väl händelse rikt, vi var en sväng i diket och så också men ingen skada sig(!), bara några skrapsår och bilen fick inget desstu värre go toyota corolla! Nu skall jag laga middag med min älskling och mysa ute på terassen med honom riktigt ordenligt för imorgon skall jag till Sverige, nog bara på kryssning och kommer hem på söndag och sen skall det väl festas igen wii!
 
Har ingen bild som är ny och kameran är hemma så en bild från min 17 års dag får duga, kan inte fattaatt jag blir myndig nu om ungefär en månad!

Under the coconut tree.

Oj. Har haft mycket annat att göra på dom senaste dagarna. Har skaffat gym kort och varit där nu hela två gånger haha. Sen har det faktiskt inte hänt så mycket men ändå på samma massor. Orkar inte skriva om allt. Nu skall jag kocka ihop något att äta och sen till butiken och sen på kvällen blir det fest wuupiduu.
 
 

Fearless.

Ojoj nu har det hänt mycket sen jag skrev sist. På midsommarn var jag med äsklingens kusiner och bekanta och vi bastade och simmade och hade kul! Sen på lördagen så var vi hurtiga med älsklingen och fixade faktiskt något ordentligt till mat, nämligen wienerschnitzel. Mm mumma! Senare på kvällen for vi med min familj ut med båten till 1-2 timmar och bara snurrade runt på havet, riktigt mysigt. Idag får man väl se vad man hittar på men imorgon är det gym som gäller gud vad skönt!!!
 
Lite bilder från fredag och lördag...
Yummers!
 

Sunset.

 

Midsummer.

Har hunnit med mycket idag redan har varit ute på promenad med älsklingen och hunden i duschen och ätit morgonmål. Okej mycket och mycket men vissa har inte äns stigit upp ännu! Nu just är vi hos baby och vi väntar på han syster så vi kan laga sallad till festen vi skall på! Wii hoppas det blir kul! Vet dock inte om vi blir där till hela kvällen/natten men det får man väl se sen.

Aa justde! Glad midsommar!


Relaxing.

 

6km pw.

Var ute på en promenad med hunden idag och kom just hem! Lite regn kom det ju ner men det var mest den biten vi var i skogen så det gjorde inget. Har börjat träna såhär på morgonen alltså cykla eller länk. Det bara blir av myki enklare när man direkt får det gjort, nu har jag också hela dagen framför mig för klockan är bara sådär 20 över 9. Nu skall jag äta och sen te ett bad och bara vara!


11,11km 38min.

Woho gjorde nytt rekord 3,26min/km. Okej man kan cykla mycke snabbare men fö mig e de nytt rekord och förbättrade med 0,10 haha. Nej men man cyklar ju inte alla kilometrar med den hastigheten utan det varierar ju på om det är ner-/uppförsbacke.


Mys ute i solen.


Livet ler.

Sittet i solen med hunden och te, och läser Fifty Shades of Grey på engelska som jag köpte igår. Kom just hem frpn körlektionen som for sådär. Är nog inte ännu så övertygad om att jag kommer få körkort.. Nej men det är väl bara jag som int gillar att köra, tillsvidare iallafall.
Twi-twi-twitter.

Tänkte slänga in några twitter "inlägg" från några jag följer som jag har screenshota för en tid sen eftersom jag tyckte de pånågåsett tilltalade mig eller var roliga..!


How can i know.

Cyklade hem från älsklingen idag på morgonen och sen dess har jag inte sysslat med något desstu vettigare. Har tittat på några avsnitt PLL med systern och nu håller vi på att laga mat åt oss. Senare idag skall jag till Lippulaiva med mamma och Emmi, dom skall till frissan och då får jag väl bara gå runt i butikerna under tiden. Annars så sen planerna ut för veckan att fara och köra på både tisdag och onsdag, vi skall köra till Esbo.. Oh god.. Midsommaren skall väl iallafall börjas hos älsklingens släktingar men vad som sen händer på kvällen är väl lite öppet.
 
 

Crazy fun.

Det har hänt allt möjligt här under det senaste dagarna. Har varit och köra och shoppa, var på fest på fredagen och simmade för första gången detta år! Riktigt två gånger också. På lördag morgon blev det en sväng via byn närmare sagt mäkken och sen hem till älsklingen där vi typ bara sov då vi var så trötta efter bara några fjutiga timmars sömn under fredag-lördag natt. Idag har jag ingen aning vad jag skall ta mig till. Är ännu också i lite koma för att jag är så trött.. Haha, men orkade ändå dra mig ut på länk på morgonen så.
 
 

What?.

För in systerns betyg till gymnasiet! Känns konstigt att vara här på sommarn.. Haha


Feels like home.

Oh how i miss this place..! Nåh snart gäller det igen, efter midsommarn. 
 

My sunshine.

Ojssan det var väl en tid sen sist. Sen dess har jag varit på jobb och körlektion och bara varit och slöat. Dte finns inte så mycket att skriva om nu på sommarn då det inte händer så mycket speciellt. Nu sitter jag hemma hos älsklingen och väntar på att hans faster skall komma och söka mig. Sen ser planerna ut att träna och bara vara. Kommer sekert inte orka göra så mycket idag. Imorogn igen och köra och sen fredagen kanske fest. Skulle villa och shoppaaah men måste spara pengarna till en annan sak!
 
(1) quotes | Tumblr

Sveaborg.

Har spenderat hela min dag med min älskling. Vi for till Sveaborg för att fira vår 2års dag, där vi gick runt och myste på gräset med picknick! Världens mest lyckade dag kan jag säga, vi hade det super skoj och mysigt!

Ma' babe..


Like a drum.

Har inte riktigt orkat blogga nu på siståne, bara några fjutiga bilder hät och där. Igår gjorde jag inget speciellt, var på min sista teori timme tack och lov, orka sitta där och bara lyssna på när nån berättar om någåt i 1,5h. Senare på kvällen hittade vi oss hos Anton.

Idag har jag inte gjort så mycket. Klippte alla gräsmattor här hemma idag och var med Emmi på cykel tur runt Medvastö.


2 years baby, 2 years.


12km.


Start.

Mitt sommarlov har startat super! Igår gjorde jag dock inte så mycket på dagen men då älsklingen slutade jobbet kom han hit och vi myste lite i solen tills vi for till butiken och vi tog även Emmi med oss för att köpa vattenmelon! Haha. Sen for vi till stranden och åt den. Senare for vi ut och köra med älsklingen, Erik och Anton.
 
Idag skall jag nog träna. Har ju ändå inge jobb och jag tror att börjar först ''jobba'' hemma nästa vecka, så jag kan utnyttja tiden och träna.
 

Glitter 16,90e -30%.


Äntligen sommar.

Igår var det avsluting, fick betyg och så. Är nöjd med vitsorden bara två 8 och resten 9. Och stipendie fick jag också hela 60 € woohoo.. Hahaha... Efter skolan var det studentdimisioner som gällde, for med älsklingens familj till deras bekanta och ul var det att träffa nya människro och äta god mat och såklart all skumppa får man ju int glömma (; hehe. Vi var alltsomallt på 7 olika fester.. Plus att vi ännu med älsklingen skjutsade hans kusin och två andra till Helsingfors vid 18 tiden. Så en hel del körande för älsklingen blev det ju. Kom hem och for en sväng till Anton men var inte där så länge för vi kom hem till älsklingen igen och myste på terassen bara han och jag!
 
Idag vaknade vi ca 10 tiden och bestämmde oss att fara en sväng till Iso Omena. Hittade en maxi, örhängen och ett halsband. Kom hem åt och så kom vi hem till oss, lagade choklad doppade jordgubbar som vi åt ute i det ljuvliga vädre. Sen har vi väl inte gjort så mycket varit till stranden och fotat nu är vi hemma och skall se på någon film.
 
Imorgon får man väl se vad som händer, har inge jobb denna sommar (tack pappa..) så måst tjäna pengar med att klippa gräs och ev. barnvakta kusinerna... woopwoop.. Kan inte fatta att man inte behöver dra sig till skolan på ca 10 veckor nu! Skönt.
 

Can't hold us.

Skriver imorgon! Ciao!


RSS 2.0