Tjugo Nio . Elva . Tjugo Tolv

En bild som sekert varit uppe flera gånger! Men tänkte lite "bjuda" på mig då jag märkt att alla mina bilder är på någåt annat än från mitt liv haha.


It goes in your ear

Skolan var väl som den var. Inget speciellt samma gamla saga varje dag. Utom att vi faktiskt hade gamlasdans övningar idag, vilket var kul! Fick också ut proven från denna vecka. 9- i matematiken och 7- i franskan. Är nog nöjd! Och nu kan ni sekert gissa er fram till vad jag kommer nu göra. Japp, titta på The Secret Life Of The American Teenager.
 

Im doing my best honey

Idag har det väl inte hänt något speciellt. Var i skolan. Ny period började, inget speciellt med det igentligen. Det snöade idag, för er alla som inte redan visste det. Hehe. Det står ju överallt om man inte råkat se ut ur fönstret. Var och tränade efter det till Omena för att köpa franska bok som inte fanns där.. Och så hittade jag med mig en rock! Kan visa den sen senare under veckan om jag kommer ihåg hehe. Nu tänker jag se ett avsnitt av The Secret Life Of The American Teenager. Och sen sova. Vissa borde bara växa upp.
 

@ the gym


Morgonmål

Gröt - blåbär - banan


cp

 


Belive

Slänger snabbt in ett inlägg här. Hade franska prov idag, for väl sådär.. Annars så fick vi ut prov och är nog mera än nöjd(!) med allt utom engelskan där jag fick 7+.. I moddan fick jag 9 1/2, geografin 9+ och i musik provet 9! Nöjd!

Hade även ridning idag. Mm jaa det for väl som det for, helt okej. Utom att den där jäveln inte kan stanna fast man river den i käften och tar halv halter så bra man kan när man åker 1000000km/h runt planen och den enda man får höra är att man skall ta kortare tyglar och blablabla. Skall jag hålla i bettet förfan vah?! Okej lite över drivet men nästan! Ibland sku hon nog.. mmh jo. Glöm! Hehe.

Nu ser jag på X-Factor! Woopwoop.


Ute med hunden


Matematik

Igår kväll var Mys med stort M. Det var sushi kväll, Solsidan och Sex and the City. Och såklart läste vi på matematik... I tre timmar. Galet. Nu får man bara hoppas att man kommer ihåg någånting hehe.

Idag morgon var det en utmaning att stiga upp efersom man vakat så länge igår(/idag).


For you.

Har varit och se på sista delen av Twilight just. Bra var den! Så för alla dem som är på gränsen att gå och se på den, gör det.


Bara snön fattas.

En månad till jul! Helt galet.


He can become my little problem

Igår hann man visst inte blogga någåt. Skrev modersmåls provet vilket for väl helt bra! Efter provet for jag hem till min pojke, och sen senare kom hans kusiner dit och vi åt massa god mat, spelade kort och talade, kul var det! Sen var det några avsnitt Solsidan och så hittade vi oss i säng vid 1 tiden.

Vaknade idag vid 9, pappa sökte mig vid 10. Hemma tittade jag och Emmi på How the grinch stole christmas, vilken man inte sett på en tid.

För tillfället sitter jag i bilen, vi skall till pappas kusin på födelsedags fest. Antingen blir det kul, eller så blir det lite trist.

Imorgon blir det leffa med älsklingen och sen efter det sushi kväll med min prins, hans familj och Kalle! Woopwoop


.

Bloggar imorgon. Tack hej.

Baby jag kan se hur du gråter fast dina ögon är torra.

Ojdå hoppsan. Mitt förra inlägg har visst stärvat lite.. Så ser det ut iallafall. Mjähh. No can do..


Jag såg dig här om dan i hennes armar

Idag har man ju inte rikitgt bloggat visst.. Skyller på provveckan så som alla andra! Nej men hade engelska idag och det for inge vidare. Nå for hem till min baby och vi övade lite på moddan som vi har imorgon. Annars så har jag sen varit hemma för Famo och Fafa kom till oss för att äta. Så socialiserade med dem. Nu har jag lite läst igen, men nu blir det paus och skall läsa lite Cosmo iställe!

Skola skola skola.. Well you C det är provvecka så det händer inge mycket under denna tid i mitt liv förrutom att läsa och skriva. Skall komma på någåt bättre, kanske försöka med någån "bloggchallange" om jag hittar någån bra..!

Arghhh http://blogg.se">http://blogg.se">http://blogg.se">blogg.se vill ej ladda upp bild.... -.-


@ le busshållplats

Klockan är två före 7 och jag står på busshållsplatsen... Älskar att bo i skogen


This is what i live for!

Höna, ris, sallad och gröna bönor! M'm'mm! Stolt kock här! Haha


Well well, look whose here!

Man borde så småningom börja läsa på engelska orden. Vill att min baby kommer hit och övar med mig! Myhh. Har hittills bara snurrat runt på netet inget annat. Skulle kunna fara ut med hunden, men väntar på ett paket som borde komma idag och måste därför vara hemma, och jag har ingen aning när det kommer så.
 
En bild tre bilder på mig med mina nya glasögon! Woopwoop. Gillar dom massor, men tack gode gud för att jag inte måste ha dom på hela tiden! Skulle dö då. Behöver använda dem bara då jag själv tycker, då när det blir svårt att se texter och saker längre bort. Och jag ser nog hundra gånger bättre med dom här än utan! Men somsakt behöver jag ej ha på dom hela tiden.

Word!

Haha..!
 

All my life

Hel ärligt talar har jag inte haft någåt att blogga om. Hade mitt sista hoppas jag geografi prov idag. Det for väl helt okej.. När jag fick provpappret var jag helt "shit, hur skall jag kunna besvara 5 av donhär?!" Men tillslut fick jag ändå någåt ner skrivet, sju sidor blev det vilket är ganska ovanligt för mig, skriver oftast bara 4-5 sidor.

For och tränade efter provet och var där i ca 2 och 1/2 timme. Huhhu säger jag! Smått död efter det med skönt ändå! Pappa kom efter mig vid 15 och nu sitter jag och latar mig framför TVn. Har inget prov imorgon så behöver ej stressa, det börjar först imorgon! Haha


Can we take this outside

Har bara sluibat hemma. Läst till prov och gjort anteckningar och sånt. Nu tänker jag titta på DHW och läsa nyaste Cosmo! Måndags mys!


Burn baby burn

Sista skoldagen av denna period. Nu är det bara proven kvar och så börjar period 3! Tiden far så snabbt, snart har halva året farit redan och det är inte alls långt till julen heller. Galet.

Vi hade musik prov idag om finländsk musikhistoria. Hur kul var det inte? det for väl som det for. Igenom skall man väl endå slippa. Annars så nu blir det träna! Efter det hem för att läsa och det sista på arbetet såklart.

Bild vill ej ladda up


I would bleed dry for you

Har skrivit färdig mitt modersmåls arbete nu! Skönt säger jag bara. Har nog dock inte lämnat in det, tänker läsa igenom det imorgon ännu. Nu tänker jag ta mig något att äta och bara lata mig framför TVn, för om en halv timma börjar Solsidan och efter det kommer sen SATC mataton på liv(?) så det skall jag se på några avsnitt.
En mushi bild på min solstråle! Haha..

Cooler than me

Igår kväll var mysmysmys! först var min älskling såå trött, och när vi väl skulle sova, blev han värsta bråkstaken på 50år.. Då hade han all energi i världen.. Hihi sötnos!

Idag morgon tittade vi på MasterChef Australia, och efter det hade vi nostalgi stund med gamla videon om NallePuh och Mumin! Haha! Nu sitter jag i bilen påväg till Mommo min, som har födelsedag idag!

En lite suddig bild från 95års festen vi var på förra veckan!


save a life

Sådär ja. Orkade sätta på datorn, hade inget annat att göra annars heller. Bör headern(?) och njaa, vet inte vad jag skall säga. Blev trött på den förra, men vet inte hur mycket bättre denna är så. Lite giraffer och tavlor i bakgrunden sådär fint.. Haha!.
 
Nu sitter jag här och äter apelsin och skall kolla på The Secter Life Of The American Teenager, snurra runt på bloggar och på youtube.
 

Skola

Blablabla! Sekert skit tråkigt att läsa om sånt. Men har anyways gjort på mitt modersmål arbete, och har bara en grej kvar på den! Har inte hunnit träna idag.. Yhyy men imorgon kör vi hårt!

Nu resten av kvällen har jag ingen aning var jag skall hitta på. Beklagar för att det inte kommer någån bild men har inga bra bilder på telefonen min, och vår dator är så trög att jag inte orkar öppna den nu, kanske senare, kanske.


Baby its cold outside

Igår kväll var det bara allmänt mys framför TVn. Först såg vi på 17again och sen efter det X-Factor. Är besviken över dom som föll!! Arghh! Det var så fel!

Idag vaknade jag hos min pojke och så var det mys framför MasterChef Australia. Och nu sitter jag hemma och gör absolut inget. Borde göra på modda arbete men nej, datorn är upptagen. Så no can do.


Music is my world

Sista fredagen jag har från 8-4 på länge! Skönt. Nu sitter jag hemma hos min kille och vi skall se på film nu, så bye bye! Uppdate you later, eller sen int. Får se!


Nov. 16, 2012

Skade glädje, den bästa glädjen!


Workt that ass!

Hård tränade i 45min med min syster idag. Blev trångt där och därför bara 45min. För vid 17 kom det massa människor dit och man rymms int riktig och göra någåt utan att någån är fast i dig, typ.


eight

Lyssnar på gamla låter hela tiden oftast är det så att jag inte gillar någon låt just då den kommit ut utan först då den blivit ''ute'' enligt alla andra | Har fobi för nattfjärilar står int ut me dom. Jag börjar gråta och skaka och kan inte kontrollera mig under en stund om jag ahmnar på en plats där det kryllar av dem tex vid en lapma. helt hemskt. nu tycker nån att jag är patetisk men jag har verkligen obehag med nattfjärilar.. jag sover inte i samma rum som en nattfjäril. vissa är har fobi för spindlar, jag för nattfjärilar... | Har en dålig vana som kallas att inte göra läxor. | Älskar att träna och vill komma i form eftersom jag riktigt aldrig varit det. vill vara nöjd med mig själv och kunna gå på stranden utan att skämmas. | Jag har världen dåligaste blodcirkulation, swriöst. måste ha yllesockor på mig hela tiden, även på sommaren kan inte gå inne utan sockor! annars också är min högra arm jätte kall ofta och kan inte gå länge utan någon långärmad utan att få kallt | Har ingen bästa vän, har inte haft det heller nu i lite på 2 år, det har sina bra och dåliga sidor | Men däremot har jag den bästa pojkvännen någon kan få | Skriver dagbok, eller ja skriver inte i den varjedag men då jag behöver skriva av mig skulle dö om någon skulle läsa det som står i den boken. där står allt.
 

im ready for you

Då har man tränat färdigt! Gud vad skönt alltså! Nu sitter jag här framför datorn och latar mig, fast jag borde göra på min vetenskapliga uppsats till moddan. Har nog dokumentet uppe men morivationen är noll... Typiskt.
 
Oooh! Har sådan lust på jul just nu. Vill att det blir jul! Mysigt med kallt och mörkt tycker jag. Och all jul mat såklart, så god. Just nu har jag bara tre saker på min wish list. DHW season8 (daah?), Think like a man (filmen) och denna goding här under dvs. en trenings väska från Nike. Den är så snygg gillar till tusen!
 
Nike Varsity Girl Metallic Medium Duffel Bag

Hey soul sister

Ridningen var riktigt kul sist och slutligen. Var i bastun och nu sitter jag är och tittar på X-Factor. Woopwoop vilket började igen efter en paus!

Imorgon blir det tränaah ♥ ojh. Känns som en evighet jag tränade sist då jag inte tränat på två dagar! Men nu blir det onsdag, torsdag, lördag och såklart söndag ännu denna vecka! I'm lovin' it!


Never ever

Snart blir det ridning. Just nu feelar jag inte alls för det. Men får se om det ändras. Annars så skolan var som den var, inget speciellt.


we found love in a hopeless place.

Har inte alls skrivit idag, kanske för att jag inte har något att skriva om. Ända jag kan säga om min dag att den inte varit så bra.
Bild från systers konfirmation i september. Titta så varmt det ser ut! Klänningen är från Guess för dem som undrar. Köpte den i då jag var i Las Vegas i sommras (och ja jag måste säga det.)

Det stavas m.ä.t.t.

Är så mätt just nu! Efter en middag med min kära släkt som traditionellt består av förrätt, varmrätt, efterrätt och efterrätt. Vi har alltid två efterrätter! Haha. Först hade vi choklad fondue och sen kaka med kaffe! Gott var det och nu är jag mer än mätt.

Så skjutsade min kära Hans mig till min älskling och nu är det myys till tusen! Byebye! ps. Har ingen bild att dela med mig... So sorry.


Kreativ rubrik

Igår kväll var kul, talade chillade och dansade! For nog hem till natten fast planerna var att bli där. Men helt skönt att vakna i sin egen säng.

Var och tränade med Emmi igen. Skönt stavas det. Vi var på gymmet i två timmar! Tränade gjorde vi "bara" i en timme, och sen var vi i amazon bastuna och det! Man skulle ha kunnat somna där. Och så satt vi och slappa i bubbelpoolen. Nu är jag hemma och tittar på Modern family. Senare skall vi till Famo och Fafa för att äta. Sen senare från det skall jag kanske till älklingen. Får se.

Bild från igår..


♥ Heey sexy lady!


Tagga

Woopwoop btw. Creepy eye!


Girl let me love you

Då har man dödat sig själv med träning! Idag hade jag tillochmed sällskap med mig! Nämligen Emmi var med mig! Woopwoop! Så vi tog livet av oss tillsammans på gymmet (inte bokstavligen såklart för dom som inte har humor). Haha! Kom hem och var vrål hungrig! Åt och nu är jag lycklig igen! Haha nåh nåh Mira hur är du så sarkastisk idag?!

Är helt hyper just nu, är taggad för ikväll!


O ljuva ungdom

Då har man sjungit och ätit och talat och allt! Helt kul var det ju, vad kan man fövänta sig av ett 95års kalas..? Hihii. Nu blir det myys med stort M! ♥

Imorgon blir det gym och senare blir det fest och kulkulkul skall det nog bli!

Ett gott skratt varsågoda!


Enjoy every day

Sitter och väntar på bussen. Minus delen med gymnasie är att man slutar alla möjliga underliga tider. Vilket nog är ett plus då mannhar skjuts eller kör själv. Men då man måste bli och vänta på bussen.. Hmm inte så bra. Plus minus noll alltså.

Skall hem och printa ut massa sånger tills imorgon. Har sekert int berätta men skall på famos mammas 95års fest. Hehe hur kul är inte det! Så vi skall sjunga och äta gott. Annars så väl inte så mycket, på lördag morgon skall jag laga morgonkaffe åt pappa, till farsdagen liksom. Jaa jag vet att farsdagen är först på söndagen. Men skall på fest på lördag så söndag morgon kan jag inte laga kaffe åt pappan min, så jag gör det på lördag iställe. Annars mera farsdags planeranden, vi skall till Famo och Fafa för att äta! Woopwoop = god mat.


Morgonmål

Gröt med hallon och björnbär. Plus ett glas vitamintillskott. Nam!


Nighty night

Sängen ropar på mig. Kanske borde lägga mig. Är så trött hela tiden i skolan.. Asdfg. Har aldrig varit den där "vakar" tupen som kan vaka hur länge som hellst. Undantag finns, som ex fester eller andra liknande. Då somnar jag ju inte obviously ? Haha. Jag är som sagt mera den personen som vaknar tidigt och är pigg(oftast!) på morgonen. Fast på skoldagar fungerar jag ju inte så såklart.. Då är jag trött på morgonen anyways.


I got stuck

Skolan for långsamt, super långsamt. Men no can do. Nu är den iallafall över och snart är det torsdag sen fredag och sen veckoslut, igen! Hemm har jag skrivit min geografi essä och tittat på The Secret Life of the American Teenager. Härre min tid, långt namn, måste hitta på någon förkortnng. Har även laddat ner musik och läst bloggar.
 
Nu måste jag nog sluta blogga och data överhuvudtaget, måste till duschen, mitt hår är en marddröm.. Wooppiduu ha det bra! (det var en stund sen jag sa det..)
Gammal bild..
 

Glas(s)ögon

Var hos optikern idag. Vilket resluterade att jag blir en glasögon orm inom 1-3 veckor.Can't wait! Hihiii! Alltså behöver glasögonen bara för att se långt, optikern sa att det är på gränsen att om dom sen ger körkort utan att jag måste ha glasögon medan jag kör eller ej. Så på det viset. Så är ägare av två par glasögon, som borde vara färdiga inom 1-3 veckor! Woopwoop! Bye bye allt kisande för att se mindre text på tavlan och TVn!


Shine bright like a diamond?

Är besviken på världen just nu. Därför avstod jag även av ridningen idag. Klarar int av de nu.


Jag får en karta men inte vilken väg att gå.

Här ligger jg ensam i min stora säng.. Ush ändå .. Vill ha min boy här. Har blivit så van med att ha honom här breved mig nästan varje natt att detta känns alldeles knasigt och framförallt tomt. Going crazy over here..!

Tiden skulle få hoppa 2-3 år framåt. Då är allt perfekt, nästan?. Gymnasiet har man gått slut då, hoppas man. Och sen så blir det ju aktuellt med annat. ? Nej men då är man liksom 19-20 och kanske börjar flytta hemmifrån och liksom leva sitt eget liv..? Jäklar så skrämmande. Ser framemot det såklart, vill ha egen familj och så, men det känns ju som om man "övergiver" sin "andra" familj. Andra och andra, alla hör ju till samma familj inom en familj men liksom.. Aykapwnskdo tom på ord. Kan ej förklara hur det känns, grattis till de som förstod min point. För er andra, 2 baad.


Lets fall in love!

Igår kväll var det mys hemma hos oss. Vi bakade pepparkakor, haha jaa i november, med älsklingen min och sysyer min. Dekoreringen av dem var sen en annan femma.. Haha. Idag morgon hutig som jag är följde jag min älskling till bussen klockan 7 så en liten exta länk blev det ju också.
 
Annars så har jag börjat se på The Secret Life Of The American Teenager. Har sett några avsnitt nångång förrut, men bestämmde mig för att börja se på det helt från början. Så nu vet ni var ni hittar mig, framför en screen högsttrodligtvis! Haha skämtosido.
 

Don't wake me up

Igår dagen spenderades ute på ärenden. Först skulle vi se efter en ny soffa till wannaB tackarummet, utan tacka. Men ingenting kom med hem. Sen for vi till Jumbo för att äta och shoppa. Hittade en tränings topp! Woopwoop. Så den skall testas på torsdag då jag förnyar kortet!


You cant undetstand

Igår efter skolan for jag med min kära till Iso Omena för att lite shoppa grejs, som inte riktigt blev av, och äta sushi! Efter det fortsatte mys hemma hos honom med bakning wii vi bakade kanelbullar och åt ostbricka! Mm nam.

Idag kommer det sekert inte hända så mycket tror jag. Borde ju göra på skol arbeten och läxor men har ingen lust alls. Lämnar det till sista stunden.


Thinking about youre love

Min blogg motivation är på noll. Har annars också så massor att göra nu hela tiden så hinner ej riktigt sitta ner och blogga. Beklagar. Snart blir det bättre. Det blir nog bra.. :') Haha.
 
Snabbt bara att är hos min älskling och vi skall se på film och mysa. Puss hej!

Tell you one time

Bloggandet har varit nere nu, men liksom who cares?. Nej men har faktiskt inte haft tid. Igår var det skola och efter det träna. inget märkvärdigt med det. Idag hade jag en timma i skolan och slutade redan 10.50. For till gymme vid 12.30 och kom hem typ en timme senare. Tittade på Never Say Never och bara chillade med älsklingen. Men som sagt är baby här så orkar inte blogga just nu. Men en sak som är seker är att morgon dagen blir helt super(;
 
Tell

RSS 2.0