Lyckligare nu

Ligger i min säng med världens bästa breve mig. Så bye bye gonatt!

Onödigt inlägg kanske. Ville bara lite skryta om hur bra jag har det just nu(; puss


Derivatans maximum..

Har dåligt sammvete. Har inte varit ute på hela dagen.. Ush med mig. Mitt humör har bara inte varit på topp idag. As you can tell. Typ.

Atm studerar jag faktiskt matematik. Skall få bra i kursen. Hehe. Men har kunnat allt ganska så bra på timmarna, har varit aktiv och gjort nästan alla läxor! Duktig flicka!


Sexy love

Min dag har gått upp åt skogen och jag har ingen anledning att vara glad heller. Hela veckoslutet har varit ett ända helvete.. Ursäkta språket men har orsak.
 
Nu ut för att fota - får mig på bättre humör, eller nåh iallafall ner lugnad.
 

Morgonmål

 
 

Orgasm för öronen

 

Trött

Vill byta designen på bloggen. Nu. Men är kräsen så har inte hittat en bra ännu.. Pahh..


Sug på träning

Har sådant sug på att träna nu! Oh ni vet inte heller! Vill springa och bara träna armarna och benen så tusan! Jag vet inte om er, men jag tycker det är sjukt snyggt med kvinnor som har muskler på armar och ben. Alltså inte bodybuilder muskler men ändå så man ser.

På tisdag kör vi igen♥


Good day

Dagen har varit super lyckad. Nu fattas det bara en sak.
Har vistats med familjen hela dagen vilket varit riktigt skönt. Vi har skurrat runt i Helsingfors med vår röda volvo, ätit god mat och efterrätt! Och ännu finns det tiramisu i kylskåpet, som jag faktisk gjort! Ooh var mätt jag kommer vara, men så sjukt gott!


Ootd

Körde all natural idag!

Jacka - Gap (mammas) | Tröja - Vero Moda | Jeans - Vero Moda


Dagens


Alltid lika kul att vara i trafiken med PVn. Blickar, tummar upp, leenden!


29september

Idag är det pappas födelsedag så vi har firat den redan sen morgonen. Och nu skall vi ut och åka med PVn. Hihii. Kul.
 

When is this going to end?

Ligger i min stora sköna säng och tänker på livet. På hur mitt liv hittills sett ut, om jag är nöjd med det, hur kommer mitt liv att se ut i framtiden, kommer det alltid vara såhär, kommer det alltid se ut såhär..? Massa tankar bara snurrar omkring och jag ser inget klart.. Hatar domhär dagarna.

Okej. Annars idag så har det varit en mysig och skön dag med pojkvännen. ♥


Come to mama!

Hur ascoolt skulle det inte vara att trippa fram i dessa ur snygga klackar!?

I don't wanna brag, but I'll be the best you ever had

Idag var det då Historia prov, vilket for helt bra med hjälpmedel.. Haha. Ohohupsista. Nej men jag gjorde ju ingenting fel eller förbjudet. Kom hem till älsklingen och så tittade vi här på Think like a man. Vilken var bra! 
 
Think_like_a_man_movie_2_large

Höst

Några bilder jag tog igår då jag var ute med hunden.

Tell me lies tell me sweet little lies

Geografin for väl helt bra. Kom hem vid 11 och pojken min kom hit också en stund senare. Vi myste och gjorde allt annat än läste till historia provet, som bakade muffins och spelade PlayStation. Haha kul var det.
 
Nu borde man kanske lite läsa ännu på historian föra man kryper i säng här. Men orka..
 

Ny dag, nytt prov..

Woopwoop idag skall denna glada flicka till skolan för att skriva geografi prov. Och hon hoppas djupt att det kommer sådant hon läst på.

Topp - Only | Jeans - Vero Moda(?)


Dreaming is believing

Ojoj då har man proppat i sig massa information! Hoppas bara allt stannar kvar i huvudet tills imorgon. Annars så hr jag varit ute med hunden ensam och med Iisa. Inget annat. Livet är tråkigt.


Historia i mitt hjärta

Var hemma lite före 11 idag. Skönt. Det ända positiva med provveckan, nånej, det finns massor med andra fördelar med den, som inga läxor eller arbeten utan det ärbara att läsa till proven. Nu just försöker jag få någo vettiga anteckningar skrivet om historian som jag har på fredagen. Men det går ganska så trögt.

xfactor

Igår kom den xfactor i TVn och gud dom är bra! Oh smälter får kallakårar gråter skrattar. Här är nu några klipp.
 

Oj du..!


Across the sky

Har läst på finska sen jag kom hem halv 4, alltså i två timmar. Orden har nog inte fastnat så bra, men teorin nog väl. For inte på ridningen idag, är ännu såpass sjuk att det skulle bara värra till saker, och det vill jag ju inte, vill bli frisk och så är det ju provvecka så det är ännu viktigare att hålla sig frisk!

Hoppas att finskan nu fastnat pårikitigt, kommer nog dock repetera ännu men ändå. Vill få bra. Är trött och hängig just nu, vill bara sova..

Ps. Fick i finska hörf. då vi övade bara 2 fel! Woopwoop. Och så i dom där var man själv skulle skriva så kan jag inte poängsätta dom när jag inte är seker om det räknas och hur det räknas det som jag skrivigt, om det inte är exakt så som han har där framme. Men är sjukt nöjd!


Gosigt

Gosig morgon här!


Make a wish

Nästippen rinner utan stopp och halsen krasslar. Är sjuk, inte på värre sidan. Nog så att jag klarar av skolan men ändå har illa att vara ibland o vissa skeden. Har sedan jag kommit hem läst geografi. Har skrivit egna anteckningar och allt, riktigt påriktigt satsat. I tid också. Har alltid läst dagen före. Hehe oj. Men ändå fått bra i proven. Aldrig fått underkänt, någånssin. Sämsta är 6- typ. Så inte änns 5.

Nu skall jag fortsätta se åå Huippis och så kommer det DHW som jag såklart skall se på!

Sant sant


Studying

Idag borde man orka läsa lite till proven som jag kommer ha denna och nästa vecka. Ush ändå. Borde orka läsa på dom tråkigaste ämnen också för den delen. Geografi och Historia.. Nej nu skall jag sluta surfa runt på datorn och gå och studera!
 
1193542-9-1348164027438_large

Fräknar

Är jag den ända som tycker fräknar är sjukt snyggt!?
 
198587_527143593966763_967826094_n_large

Morgon mys


Älsklingen var här över natten och han for för en 40 minuter sedan till skolan och jag blev här eftersom jag börjar först 11.30. Är lite sjuk så Famo och Fafa för mig till skolan eftersom mamma inte vill att jag skall köra. En sak är bara dålig att nu måste jag komma hem med bussen.. Oh nej.. Nå då hinner man läsa till geografi provet fast, i bibloteket när man väntar på bussen.

Don't you worry, don't you worry child

Hela min dag har jag myst med älsklingen. Vi har tittat på film och tv. Vi var också nere hos Famo och Fafa, där Famo klippte mitt hår och så testade vi på frisyrer för gamlasdansen! Vilken tur att Famo är(var) frisör så behöver man inte börja boka någåt till någån frissa, och framför allt inte betala dyra pengar för håret. Och hon gör bra jobb och det ser fint ut så det finns absolut inget som skulle vara bättre hos någån annan. Vi skall dock ännu testa oss fram så vi får det perfekt, idag gjorde vi ihop bara snabbt för att se ungefär hurudant det skall vara.


Ny väska

Från Accessorize för 29,90€.
 

I don't know you anymore

Kan jag få ha någånting för mig själv i detta liv utan att du kommer och river det ut händerna av mig.. Tack vare dig har jag ingen kvar mera. Så känns det för mig. Så nu vet du det.


OOTD

Skjorta - Forever 21 | Jeans - Vero Moda | Halsduk - Vila | Boots -
Minns ej |


Off to Sello

On my wishlist..

Mys med varm choklad och frukt

 Sen jag kommit hem har jag bara myst med kakao och frukt. Skönt. Kom hem vid halv 12 tiden, min kväll har alltså spenderats med min älskade och vi myste framför Solsidan hela kvällen. Haha. Tittade nästan två säsonger! Dagens planer ser ganska så tomma ut. Ingen person tycks vara ledig idag.. Jaha.
Kan inte träna heller, på grud av att jag ärr lite flunssig av mig, så vill inte anstränga kroppen något extra. Och det är dåligt att träna om man är sjuk.

You smile I smile

Slutade tidigt och nu istter jag här hos pojken min ensam, i väntan på att nån skall komma hem. Hihi. Tittar på klipp från Youtube. Vilket liv.
 
 Tumblr_maow2ubxei1rpysqjo1_500_large

Tonight i wanna cry

Idag har varit av dom där dåligare dagarna. Känns som om dom dåliga går över dom bra just nu.. Finns mycket som vill ut, men ingen att berätta allting åt..

godnatt gått folk


All my life

Det har vait lite paus. Okej omg jag har inte skrivit sen morgonen! Nej men det blir tomt i vardagen om jag inte skriver.. Knasigt..? men har faktiskr inget att berätta. Var i apteket och tog ut det sista jag hade på receptet. Och så kom jag hem hit med pojken min och så har vi tittat på DHW.

En bild jag glömt lägga upp. Från omklädningsrummet på gymmet! Fin va?! Tyckte den var ganska söt och jag blev faktiskt på lite bättre humör av den, hur konstigt det än låter. Haha.


All i need is a beauty and a beat

Woopwoop var och tränade idag! *Stolt*. sen var vi också med familjen i Rosso och äta. Och där var en annan familj, haha. De tycks rulla på för Rosso, nej men alltså det var ju en vardg. Åt en pizza. Eller liksom int orkade jag äta hela men anyways. Sen var vi ju också och hälsade på Famo och Fafa. Ou god så mycke onödig text igen..


Känns som jag är ensam..

Är på håltimme atm. Och har absolut inget att göra. Om inte sista timmen skulle vara finska så skulle jag vara på gymmet redan! Haha. Nej men jag gillar finska. Detta inlägg kommer inte att ha någån alls point.. Sitter här och lyssnar på jb. Fimlen förändrade totalt min åsikt och syn!

Saknar dig min bror
Ooh ja orkar int mer med allt skit..


You're so fake even barbie is jealous

Har märkt att mitt liv är fullt av människor som inte talar till/tittar på/uppmärksammar mig om dom inte behöver mig. Jag har en i mitt liv som jag kan säga att skulle vara där no matter what. Fast man vet aldrig vad som kommer hända i framtiden, kommer jag känna med denna person? Kommer jag tala med den? Kommer jag se den personen? Men jag litar och vet med hundra procents sekerhet att helt samma hu många vänner kommer och går kommer denna person vara där, för personen är inte inblandad i mina relationer alls.
 
Men jag blir så arg när vissa människor tror dom är vänner med mig och sen ändå aldrig talar med mig (om dom själv inte behöver det såklart). Dom kallar sig mina vänner, men gör aldrig något med mig. Jag kan ärligt säga att det var länge sedan jag talade ordentligt med en tjej.
 

Skolfoto

I skolan hände det inget. Där händer det aldrig något intressant. Kanske mest för att där inte existerar så många intressanta människor där.. Efter skolan plockade jag upp systern och så körde vi hem. Skolfotona hade kommit.. Ush säger jag. Och jag menar det. Jag brukar ofta ändå säga att så kallade ''fula'' bilder på mig är helt okej, men jag är seriös denna är out of this planet. Tänker inte ge den åt nån. Så sorry men ni får klara er utan, yhyy..
 
Håller på och vaktar min makatonilåda här på samma, som jag bara jag lagat alldeles ensam! Duktiga jag♥
 

Var kan man hitta dessa?

 
Snurrade runt på weheartit och hittade denna bild och är totalt förälskad i dessa leggins! Och nu vill jag förtvivlat veta varifrån man kan köpa/beställa dessa. Hur snygga är dom inte?
- desperat

Höstens vill ha...

Vill ha denna ur söta och framförallt mysiga mössa! Har spanat in den redan några veckor sedan, men den är himla dyr; 22€.. Jag menar för en mössa..
Och så denna ''hottie'' alltså värme flaska? Jag har ingen aning vad det kallas, men sådandär man fyller med varmt vatten och så kan man ha den då man har kallt,ont i magen eller what ever else. Tänka sig hur skönt skulle det inte vara att sova med den?!


New York City someday i'll be yours

Jag har redan länge haft den drömmen att jag nåndag bor i NYC. Och nu, nu slog det mig att jag vill det påriktigt, och att jag tamme fan skall uppfylla det nåndag! Jag har enång varit där på semester, and i fell in love with the city! Det är så mycket annorlundare, större, finare än här. Fast sen igen skrämmer det mig att flytta bort från Finland permanent. Men jag har bestämmt att jag skall bo där, är det sen 1 eller 15 år.
 

Smaken av sommar

Känslan då man hittar jordgubbar i trädgården när kalendern visar att halva september redan gått!

Träna hårt

Idag som alltid på vaniga måndagar har jag varit i skolan. 111.30 började jag. Men eftersom jag lovat föra min syster till hennes PRAO plats till klockan 10, så var jag ju i byn redan mycket före det. Jag spenderade min tid i bibloteket och hittade en bok, som jag inte lånade, för att den var inte tilltalande ändå, fast den värkade bra! Den hette iallafall ''jag skulle aldrig ljuga för dig''. Kanske jag går och lånar den här någon dag som det blir lite extra tid över, eller inte..
 
Annars så efter skolan var jag och tränade i Långvik, där jag då går på gym minst 3 gånger i veckan. Man försöker ju pressa in mer, men med skola och ha tid till annat också så brukar det bli bara 3 gånger.. Var ensam idag där, vilket var helt skönt, så jag kunde sjunga till låtarna högt. Haha. Fast jag märkt att jag pressar mig mycket mer då där är någon annan.
 
Pic_50561548ddf2b3702e002da8_large

Yoghurt med havreflingor

Skall ännu mysa framför TVn med mitt kvällsmål och sen går jag nog och lägga mig!


Hösten är härEfter att h aspendera en hel dag innomhus bestämmde jag mig för att vara hurtig och hoppa i mina uggs och gå ut. Så jag fotade ute och här är resultatet. Jag fastnade inte alls på bild idag och inte förresten så mycket mer heller. Vädret var inte det mest gynnande..? Min kamera och jag fungerar bäst på bra väder. Haha.

Nu är jag hungrig och vi har ingen ordentlig mat hemma.. Orka äta bröd.. Vill ha ungspotatis, men dom alla blev redan uppätna tidigare idag.. jag är konstig.

Delete

Har suttit i 15 min och bara tagit bort ''vänner'' på facebook. Eftersom jag märkt att jag har massa randoms som vänner där som jag aldrig talat med, eller inte talar med... And still many to go!

Mitt veckoslut

Mitt veckoslut har jag ägnat till att hitta en klänning till gamlasdansen som är i februari. Och jag hittade en! Och är helt kär i den. Den är orange, och nu vet jag vad alla tänker.. ''Ush'' Men nej, den är inte av den färgen som sticker i ögat när du ser den, utan den är mera mot persika hållet. Min klänning är inte ''puffpuff prinsess klänning'' eftersom jag inte är ett big of a fan av dom, såklart beror det på! Men klänningen jag nu har faller sådär fint neråt och jag älskar den. Så tyck vad ni vill.
 
Annars så var det kräftskiva igår med pojkvännens familj, kul var det! Och förrutom det har jag myst framför film, och inte gjort något vettigt.
 
Kan inte motstå saltstickor!

Nu smäller det!

Nu är jag nöjd med designen och annars också. Hihi. Jag blir snabbt trött på saker, men själv är jag nöjd med denna tillsvidare. Fast en sak kan jag lova att när jag börjar fatta mig av kodning kommer det komma upp designer som jag ännu mer haft påverkan på. Nu just har jag bara fixat till några saker, med tillstånd! Don't worry!
 
Ha det bra♥ //miis

Problem..

Designen är upp åt skogen och vill inte alls ha den eftersom jag inte gillar den så mycket, inte min smak. Men sidan där jag hittade en design jag ville använda är avstängd, och jag vet inte om den kommer att öppna om en stund eller stängas.. Så tills dess kommer bloggen att se lite ofärdig ut, eftersom den är ju det.. Argh blir så arg!

Never ever getting back together

Dagens outfit. Jeans - Pieces | Tröja - Kapphal | Leder stövlar - någon skobutik, kan inte minnas vilken | Krag skjorta -  Fashion House | Halsband - mammas.
Haha hunden photobombade visst bilden..!

Yesterday's sunshine


Körde gult igår på konfirmationen. Klänningen är köppt i Las Vegas och är av märket Guess.

Love fot the truble

Bloggen är inte klar ännu, halft. Fixar ännu på designen, denna kommer inte stanna. Måste ännu fixa mycket. Men under denna stund kan ni som hoppar in här gå och titta på min nuvarande blogg, där jag bloggar i snart 3 år! Länken vill inte fungera så.. Men här har ni den ändå : http://miisisi.blogspot.fi/
 
(: