Äntligen sommar.

Igår var det avsluting, fick betyg och så. Är nöjd med vitsorden bara två 8 och resten 9. Och stipendie fick jag också hela 60 € woohoo.. Hahaha... Efter skolan var det studentdimisioner som gällde, for med älsklingens familj till deras bekanta och ul var det att träffa nya människro och äta god mat och såklart all skumppa får man ju int glömma (; hehe. Vi var alltsomallt på 7 olika fester.. Plus att vi ännu med älsklingen skjutsade hans kusin och två andra till Helsingfors vid 18 tiden. Så en hel del körande för älsklingen blev det ju. Kom hem och for en sväng till Anton men var inte där så länge för vi kom hem till älsklingen igen och myste på terassen bara han och jag!
 
Idag vaknade vi ca 10 tiden och bestämmde oss att fara en sväng till Iso Omena. Hittade en maxi, örhängen och ett halsband. Kom hem åt och så kom vi hem till oss, lagade choklad doppade jordgubbar som vi åt ute i det ljuvliga vädre. Sen har vi väl inte gjort så mycket varit till stranden och fotat nu är vi hemma och skall se på någon film.
 
Imorgon får man väl se vad som händer, har inge jobb denna sommar (tack pappa..) så måst tjäna pengar med att klippa gräs och ev. barnvakta kusinerna... woopwoop.. Kan inte fatta att man inte behöver dra sig till skolan på ca 10 veckor nu! Skönt.
 

Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0