Run spring run.

Min dag har inte varit någo speciell. Efter skolan en sväng till byn och hem med bussen. Min pojke är här och myser med mig hihi tur de! Vädret ute är inte så lockande.. Det är bara slaskit och vått och äckligt.. Men om det nu är pårikitgt så att snön smälter så är jag super glad! Nu får det nog bli vår tycker jag. Planerna för idag är väl inga extra, men imorgon skall jag till gymmet igen och så kommer Petra it övernatten och så på lördag och gymma igen! Jeejee. Är taggad. Haha.
 
Har inte riktigt nåfon vettig bild just nu då min kamera fortfarande är sönder... Men bilden nedan är från nästan ett år sedan, nångång i mars alltså...

Won't let you down.

Så skönt med kort dag varje dag! Efter skolan kom jag hem hit till min älskling, och eftersom jag var ensam här så passade jag på att läsa och skriva klart min bok/recension. Gjorde också psykologi läxan och läste till filosofin! Duktiga jag. Nu är jag här ensam igen eftersom min pojke är på träningar, så jag har ingen aning vad jag skall hitta på nu. Snurra runt på bloggar och YouTube som han annars stör sig på hehe
 
Har grym träningsvärk i nedre ryggen och innre låren och axlarna. Nåh det är väl bara bra tecken och nu vet man ialafall att man gjort något! Skall bara komma ihåg att tänja ikväll.
 
Tumblr_miubhfkuoa1s1o330o1_500_large

Todays outdoor.

Rocken är från New York, från Macy's.


Tomorrow is new day.

Ridningen gick riktigt hyffsat. Inge större att berätta om det, det var helt normalt. Kom hem, en sväng via dushen snabbt och sen åt jag. Nu sitter jag här och skall se in sista YouTube videon för idag och sen borde jag ännu läsa lite på min fiska bok, så att jag inte måste sträckläsa hela boken imorgon.
 
Mys...

Smile.

Skola check. Träna check. Nu är det ridning som gäller.. Skriver senare!


Good night sleep tight.

Nu skall denna tjej i säng, utmattad och trött som fan. Hoppas på att inte ha sån grym träningsvärk imorgon, eftersom jag annars kommer bokstavligen att dö, eftersom jag har ridning imorgon... Well vi hoppas på det bästa, och mera än det kan vi inte göra. (Varför säger jag "vi"..?) Godnatt ni.

An old picture... Cause i don't have anything else right now.. (why english? don't even ask..)


Nice to meet you.

Så var det back to basic. Skoldagen var faktiskt inte så farlig jag trodde den skulle vara. Den for relativt snabbt i slut ändan. Efter skolan for vi med Petra till Långvik, för att gymma! Och gud måste bara säga att det var att gymma igen. Mitt senaste gymkort gick ut i början av december och det känns som en evighet sedan. Och denna gång skall vi dra hårt och se ordentliga resultat. Yess, can't wait!
 
Nej men nu skall jag se min dagliga dos YouTube och sen skall jag väl försöka dra mig bort från datorn och läsa på finska boken som skall vara klarläst på torsdag.

 
 

Cozy sunday.

Snart skall jag mysa i älsklingens famn framför film. Vi skall se Alice in Wonderland, som kommer från 4an idag. Ha en skön sista timmar av söndagen (och ledigheten, för dom som haft sportlov), för imorgon är det back to basic


Igår.

15.03 for tåget från Jorvas, med vilket vi men min älskling for in till Helsingfors. Då vi kom fram for vi till Arnolds och köpte 6 stycken donuts. Hehe. Vi började gå mot ishallen och det var en underligt kort väg dit! Eller vi tänkte att det skulle ta en mycket längre tid än vad det tog, det tog alltså bara 15 minuter att gå dit. Matchen var riktigt bra, eller det var inte en tråkig match iallafall, att det hände hela tiden någonting. Säger jag som är en sådan expert på ishockey jag vet,, men så tyckte jag. Förlust blev det på rankkare 0-1. Nåjo, vi fick skjuts hem av nån Benis bekant så vi behövde inte ta tåget/bussen hem. 
 
När vi då kom hem tittade vi på Putous och efter det på Imagine That, och så somnade vi ganska direkt efter det. Idag morgon vaknade vi först vid 10 tiden och tittade på nyaste avsnittet Modern Family, efter det har vi faktiskt inte gjort så mycket. Varit ute en stund och där var det.
 
Idag senare skall jag väl på en bekants födelsedagsfest, tror jag. Det var väl inte helt sekert, men efter det om det blir av kommer älsklingen till mig och så är det skola imorgon... Men en positiv sak med att det är måndag är att jag och Petra äntligen skaffar gym korten! Woopwoop.
 
Tumblr_m7xpzegqhk1r0lmr8o1_1280_large

You promised.

Pådagen var jag med mamma i lumenes "tehtaan myymälä" och fyndade det ena och det andra som ni märkte i förre inlägget. Nu är jag påväg till ishallen för att se på ishockey! Woopwoop min tredje match någånssin! Haha hoppas det går bra för HIFK... Annars vet jag en som är på surt humör resten av kvällen, och jag måste spendera den med honom.. Hihi..


Fynd.


I won't change.

Igår var en lyckad dag. Kom hem till älsklingen vid 15 tiden och så började mästerkockarna härja i köket. Sällskapet kom 17 tiden och efter det var det en enda fest! Vi hade super roligt och maten lyckades super bra och var jätte god! Vi åt alltså då avokado med räkor till förrätt. Innre fileé med franskisar, bönor, bernaesås och sallad till ''mitträtt''(?). Choklad doppade jordgubbar till efterrätt. Under kvällen hann vi göra alltmöjligt! Dansa, sjunga, härja det vanliga, gå i bastun och allt annat!
 
Idag morgon var kanke inte så trevlig, för vissa lite värre än andra hehe. Nåh duktiga jag städade och hade mig i köket för jag hade ingen lust att lägga mig på soffan och kolla film, som nästan alla dom andra gjorde. Mamma kom efter mig och min pojke vid 16 tiden och efter det har vi bara slöat här, snart skall vi dock äta raclette! Yummers.
 
Har inte så många lyckade bilder från igår, men här är nu två.. (Iphone kvalitet baklagar..)


Recept på bra kväll.


Dumma ideer - bästa minnen.

Nu är vi påväg hem. Pojkarna proppade i sig 30 bitar sushi galna som de är och att gå tillbaka till Kampen tog en god stund. När vi väl kom till Kampen fick vi med älkslingen en suverän ide och öda 8euro på bilder från en "fotokoppi". Well.. själva bilden blev bra, men kvaliten på dom är s k i t. Nåh ett roligt minne är det iallafall!


Do the harlem shake.

Idag kommer bli en bra dag. Som jag berättade igår beger vi av med älsklingen och Robin till Helsingfors (gud det där lät som om vi skulle på någånslags äventyr.. haha). Där vi skall äta sushiiii, och så skall väl älsklingen hitta någå byxor eller någt. Nå tåget startar redan 09.03 och jag är redan vaken eftersom jag måste greja lite grejer ännu före vi far, och han den där ena söta ligger och sover ännu.

Om allt går enligt planerna, vilket de borde, är vi i Kyrkslätt centrum vid 13-14-15 tiden och så till butiken och fixa allt för kvällen sen hem och fixa här och sen kommer det bli awesome kväll vat jag väl!


You're all i see.

Vaknade underligt tidigt med tanka på att jag somnade först runt 2. Har inte gjort något vettigt hittills, lackat naglarna och tagit bort det gånger tusen, eftersom jag aldrig blir nöjd. Men snart så skall vi vä fara till Hakaniemen kauppahalli med familjen och snurra runt där bara.. Efter det far jag till min pojke och blir där tills fredag, iallafall. Eftersom imorgon morgon skall jag, älsklingen och Robin till stan till Tokyo 55 för att äta sushi, sen via butiken hem till älsklingen och så förberäda för kvällen! Kommer bli en as kul dag tror jag, eller vet jag.
 
Jag har ingen bild åt er just nu, eftersom min kamera har paijat... Jävla fint det också. Så jag vet ite om den nu skall föras och fixas eller bara köpa ny ''runko'' eftersom min är redan nästan 5 år gammal och D60:an som jag har, har inte sålts mera på flera år. Min runko har redan varit enång och fixas för ett par år sedan, så att köpa en ny låter bättre i mina öron just nu.
 
Här är nu en gamal bild från sommarn i USA... Mitt i ingenstans och det som var så coolt, att då man åkte bil och rullade ner förstret, satt ut handen och det var så varmt ute att det kändes som om någon blåste med en hårtårk på ens hand...

A late valentine.

Idag har det varit fullt upp, ända tills nu. Vaknade vid 9 tiden och så latade jag mig i sängen och steg upp först 10. Åt morgonmål och strax efter det meddelade pappa att vi skule till Sello. Vi var då i Sello och äta kinesisk mat och så shoppade vi klart också.. hehe. Nu just chillar jag framför min dator och kom just på att hur har jag klarat mig utan en egen dator... I-lands problem som värst jag vet.. Nåjo, anyways så har det inte sen hönt så mycket annat idag, skikkade nog iväg en sommarjobb/veckosluts jobb ansökan här just. Hoppas hoppas hoppas jag får jobb denna sommar! Blir annars galen.
 
Skjortan min älskling köpte mig som en late valentines gift! Tack gulle love it..!

Måla.


See you.

Idag har jag med Emmi och Beniiii varit och målat hos Famo och Fafa, var där i kanske 4 timmar och över hälfteb av den tiden satt vi och talade haha. Annars så har det inte hänt så mycket idag. Imorgon skall jag väl och träna med Petra! Woopwoop.

Bild från igår...


Keep on.

Är hos min älskling ännu också. Vi har bara myst och inte så mycket mera. Igår kväll var Erik här och vi såg på TV och pojkarna beställde kebab så vi åt det.

Vaknade idag 9, lagade morgonmål, städade lite här och nu sitter ligger på soffan och ser på Alvin och gänget 3 haha. Senare idag skall vi på pappas kusins födelsedags fest, så det skall bli kul!


Gamlasdans 2013.

 Va håller jag på med? Hahah kan inte sluta skratta åt mig själv...!
Vackra tjejer...!
 Min snygga partner och jag...
ps. Whats up me texten i detta inlägg..? Är det bara jag som ser att det fuckat upp..

This is fucking awesome.

Hann inte skriva igår alls. Hade dans hela dagen lång! Kul som fan. Skriver senare med bilder och allt! 

Het hetare.

Börjar bli närvösare och närvösare... Imorgon skall vi dansa. Gud så underligt! Imorgon.jag har alltid tänkt att "ja ja det är sen nu hinner man göra fast vad som hellst före den dagen". Och nu är den här!

Känner mig hetare än hetast atm..


You'll never get the best of me.

Hejssan hoppsan. Har varit i skolan idag vilket kanske inte var en överraskning. Hade dock bara två timmar idag och slutade redan 12.45. Kom hem 14 tiden och så lagade jag mitt finska arbete om Kipparikvartetti. Haha. Det populäraste finska bande på 50-talet. Sen har jag inte gjort så mycket annat, läxor typ.
 
Nu skall jag faktiskt testa min smink till fredagen och testa klänningen och allt så jag vet att det sen är bra på fredag morgon så att jag inte behöver panikera sen.
 
Hade ingen annan bild just nu, men denhär är från Muir Woods i Californien, som är en enorm park med träd i sig. Låter kanske skit tråkigt men naturen där var sjukt fin och träden enorma både tjocka och höga!

Du har mitt hjärta.

Idag ar det sista dans övningarna före själva dansen.. Hui, nå nu skall vi klara det, det har alla andra gjort också. Efter skolan komma mami efter mig och vi for till Omena för att kolla på en klänning till efterfesten, och hittade en. Den är svart och ganska sådär ja hur skall man säga, inge extra pådetsättet. Köpte även lösögonfransar, strumpbyxor(yea right!) och sen mat.
Åt just, super intressant men hade före det ätit klockan 11, så alltså hade inte ätit på 8-9h. Nu skall jag skrapa ihop det sista på mitt och Bens tal till dansen och sen kanske kolla på Modern Family och sen sova!

 

Muistan jäätelö kesän.

Glömde förresten att berätta att jag fick 10 i finska på betyge! Hehe happy girl over here! Annars så hade jag en kort dag idag, med bara två timmar, filosofi och engelska. Inget extra idag igentligen. Har bara varit hemma och i skolan idag. Hemma har jag surprise surprise tittat på min dagliga dos YouTube och Modern Family.
 
Och så har jag ju färgat håret. Eller igentligen sitter jag för tillfället med färgen i håret, blir nog ingen större skillnad tror jag men pointen var att bara färga utväxten så. Börjar faktisk få en liten stress över fredagen. Stressar över att allt inte går som det skall och blablabla.. Och så har jag ju ingen aning vad jag skall sätta på mig till efterfesten! K-R-I-S.
 
Haha.. skämtosido..

Don't care.

Sitter i bussen nu. Viktig information där va?.

Nåjo igår så var vi och se på Evitskogs revyn Bara sex. Och den var bra, skratta fick man iallafall! Haha. Kom hem och sen kom min pojke hit och vi skulle kolla på film, men den var totalt skit. Kommer inte ens ihåg vad den hette. Hela storyn gick så långsamt.


Get up.

Igår hann jag visst inte skriva alls. Var hela dagen hos älsklingen och kom inte sen heller hem. Hos älsklingen gjorde vi inte så mycket igentligen. Tittade på tv och latade oss med god mat som vi lagade själv(!). Och senare fick dom gäster och vi åt igen god mat! Nåjo alltsom allt var det en super rolig dag igår.
 
Jaha ingen blid vill helt tydligt ladda upp...

Sunny day.

Har inte orkat skriva på senaste dagarna men det har inte hänt så mycket speciellt heller så. Idag for jag dock till stan men min pojke och Robin, vi var där för att shoppa och äta. Hittade min träningsväska som jag ville ha, eller ja som var mitt andra alternativ efter att de slutade sälja den som jag ville påriktigt ha. Något annat än det köpte jag faktiskt inte, kan sätta bild på den imorgon då jag kommer hem. Nu är jag alltså hos älsklingen. Här har vi inte gjort något speciellt, varit i duschen och ätit. Hipp hurraa. Nu skall vi dock se på Moder Family. Höhö. 
 
Vill ha...
Tumblr_mhu107g6ic1qlhpk5o1_500_large

Space.


Love you till the end of time.


Konflikter.

Fick ut proven, är helt nöjd med allt utom ett prov. Och blev jätte arg och sur vid ett skede av dagen, fast det inte angick mig men bara att man säger så och antar saker utan att vara seker går på nerverna. Nåjo men hade dans övningar till sist och sen blev vi ännu intervjuade med älsklingen till VN..? Haha tror jag. Fick skjuts hem med mamma och sen har jag inte gjort så mycket annat än varit på datorn och kollat massa nostalgiska videon från youtube av gamla barnprogram! Nu borde jag dra mig till duschen och sen så smångingom mot sängen (efter mitt te).
 
Te + lite citron + lite kanel + en liten sked honung = ♥

Oh mamaaa.

Förra nattens dröm var en av dom konstigaste drömmarna, det hände inte så mycket speciellt i den men ändå. Min dröm gick ut på att Cameron och Phil (båda karaktärer från Modern Family) körde i var sin bil och så ''filmade'' man turvis på den ena och den andra och samtidigt spelar en sång som går sådär ''oh mamaaa'' (har ingen aning om vad den heter) ... Det var en så underlig dröm att det inte finns ord. Tror jag sett för mycket på Modern Family nu haha..  

Nobody knows.

Vaknade brevid min älskling idag. Han kom hit igår på kvällen och vi såg på film och myste. Annars igår så gjode jag ingenting. Satt framför datorn och tittade på Modern Family och på YouTube, hela dagen. Produktivt jag vet.
 
Nåja idag hade jag sammhällslära prov och tror det for bra, det kändes iallafall sådär som att man får iallafall 8. Men i och för sig alltid då ag säger det far bra for det inte sen heller... Haha. Gick till byn efter provet och köpte nödvändigheter. Kom hem och läste en timme på franskan och nu bara sitter jag här framför datorn igen.. Senare då mami kommer hem skall vi till Omena. Woopwoop!
 
Vi är bara för söta...

Crushin' on ya'.

Såg en dröm där jag satt i en buss påväg nånstans med en massa barn som härja hela tiden, men grejen var att vi kom aldrig fram nånstans utan bussen bara åkte och åkte.. Och det var min dröm. Haha.
 
Idag är den min mammas födelsedag vilket betyder god mat! Eller sådär extra. Annars så har min dag inte varit så kreativ hittills, har varit i duschen, läst på samhällslära och laddat ner musik.
 
My love ones (från augusti förra året)...
..
 
 

Study.


Hear the heart beat.

Håller på att titta igenom gamla inlägg som vart på min förra blogg som nu är avstängd för allmänheten helt för enkla orsaker. Och märkte att jag skrivit ett par gånger vad jag drömt under natten. Det fick mig att täbnka att det skulle vara kul att börja skriva vad jag drömt sådär i korthet varje dag, om jag drömt den natten eller ja kommer ihåg vad jag drömt. Så skulle det bli lite något extra i inläggen. Fast med min tur kommer jag inte komma ihåg mina drömmar just nu då jag bestämmt att göra något sånthär...
 

Nu kör vi hårt.

Saknar att träna. Och vill se resultat denna gång, annanstans än mina boomdigidi arm muskler jag fick förra gången. Klagar inte på dom eftersom jag tyckte de var skit snygga, men finns annat jag prioritetar mera på min kropp att se bra ut än armarna. Vill träna och vill ändra på min kropp och bli mera fit, eftersom jag är allt annat än det. Vill ha platt mage och snygga ben och jag vet att jag kanske inte har det nu, men banne mig skall jag se skillnad då jag kysser skolan hejdå och far på sommarlov i början av juni!
 
Bild från gymmet nångång på hösten...

Veckans dagar.

Onsdag, hade mitt första prov på proveckan, hälsokunskap. Det for helt bra tycker jag. Onsdag var också dagen jag vaknade sjuk.. Var inte ett dugg sjuk på tisdag, så baam på onsdag morgon var jag helt död.. Nåh släpade mig till skolan med hjälp av värktablett...

Torsdag, andra provdagen och fortfarande sjuk.. Finska prov var det och det for ok, sde sekert feber under provet då jag svettades och fick kallt och kallsvettades hela provet typ... Så jag hade super svårt att koncentrera mig... Hoppas att det ändå for bra trots det men men.

Fredag, historia provet hade jag idag. Det for bra höhö. Idag har jag mått bättre nog än dagarna här före, men ändå sjuk ännu. Annars så har det inte hänt någåt så mycket under veckan..

Ma' babees..!


Fredags mys.

Ensam hemma. Eller ja, visst är alla hemma men liksom utan min älskling. På grud av att jag ännu är lite sjuk... Skall snart ta och börja läsa lin Cosmopolitan och äta mina godis hela 5 stycken..! Haha.


RSS 2.0