Wappen.

Dagens planer är väl att iallafall chilla hemma hos älsklingen med liten porukka. Massa skit snack indeed alltså! Annars så har min dag varit bra eftersom det är min namnsdag idag! Hurraa! Haha. Men nu skall vi ut med PV:n en sväng och sen till älsklingen för att börja kvällen.
 
Love you..

Check.

Två timmars träning check!


I don't know what to say.

Idag har varit en dag som dom andra. Vakade i min älsklings armar och kom till skolan och kom hem. Inget nytt direkt. Sitter här med min tomatsoppa och skall se på Youtube och sen träna lite också, med Emmi hoppas jag. Hehe.
 

When i say Justin you say Bieber.

Igår var jag då alltså på Justin Biebers konsär som började 1,5 h sent.... Men när det väl började så var det nog en himla bra fiilis och bra konsär! Efter det for jag till Porkala på fest vilket inte var en bra ide.. Mådde dåligt typ genast när jag kom dit och fiilisen där var från skogen. Bokstavligen. Det var inte alls lyckat.. Trodde de skulle ha varit annorlunda.. Men allt var som vanligt.... På morgonen gick vi med älsklingen och Robin en typ 4km lenkki och talade om allt möjligt. Skönt att få tankarna ut ibland. Kom hem till älsklingen tittade på Taken 2, Erik kom dit också så beställde vi kebab och pizza och åt det. Skönt chill det vill säga. Kom hem till mig just och har kollat på Youtube, älsklingen kommer väl hit sen på kvällen så då skall det mysas till tusen!
 

Konflikter.

På fredagen är det JBs konsär och skall dit med min syster. Kommer dö av alla galna fans men kanske jag klarar mig (; Konflikter blir det när det är fest samma kväll och jag vill vill vill fara dit också så får se hur det blir med det.. Konsären borde börja 19.30 så det blir väl inte så sent..? Hoppas jag..
 
Btw. Har läkare imorgon....
 

Floral print.

Next up: workout.
 
Har inte hänt något desstu vidare idag. Skola hem och sen en sväng till Omena, inge mer.
 

.

Bara för att jag hade tråkigt och råkade kika in på Ellens blogg så måst jag göra denna...
 
Allmänt
Längd: 168 tror jag?
Familj: mamma pappa lillesyster jag (och släkten, speciellt pappas sida då vi är så nära med varandra).
Husdjur: en hund.
Gör just nu: lyssnar på musik, bloggar och funderar över alltmöjligt.
Hur länge har du bloggat: 3 år?
Något som gör dig glad: Ibland får riktigt inget mig glad men älsklingen brukar lyckas ganska bra.
Något som gör dig störd: Personer som tror för mycket at sig själv.
Humör just nu: Lite depp, äckligt väder och jag måste dra mig ut om en stund tackvare ridningen så..
Vad har du i din väska: Ingenting. Det första jag gör när jag kommer hem är att tömma min väska alltid.
Favorit färg: Vit.
Favorit djur: Hund människa här hej.
Favorit plagg från din garderob: Min Guess klänning.

Musik & kändisar
En långsam låt som alltid är lika bra: Beyonce - Dance for you.
En snabb låt som alltid är lika bra: Toto - Africa kommer nog aldrig bli dålig. Om den sen klassifieras som snabb är en annan sak men whatevs.
En låt du inte tål: Gangam style.
Favoritband/artist: Finns så många..
Kändis tjej-crush: Gotta be Beyonce.
Kändis kill-crush: Oh God.. Bruce Williiis (; Hahah nej men inte vet jag.
 

 
Resor
Länder du besökt: Sverige, Estland, USA (New york, Californien, Arizona, Utah, Massachusetts, Nevada) Kenya, Tanzania, Thailand, Canarie öarna, Cypern.
Vilket av de besökta länderna skulle du tänka dig bo i: New york.
Bästa stadssemester: New York.
Bästa strandsemester: Kenya.
Bästa partysemester: Well har inte varit på något sånt. Ännu.

Piercings/tatueringar
Har du piercing: Öronen.
Har du tatuering: Noup.
Om nej - vill du ha: Vet inte..
Om ja - var: -
 
VS.
Vinter / sommar
Strand- / stadsemester
Godis / frukt
Bil / buss
Moped / skoter
Justin Bieber / One Direction
Blond / Brunet
Choklad / lakrits
 
Sommar...

Det var en tid sen.

Nu har det igen gått en tid sedan. Men har haft lite fullt upp med att bara vara och ha tid för mig själv kan man väl säga. På lördagen var det väl mest bara chill hemma och söndagen spenderades med älsklingen i stan. Vi var och se på sekert en av dom bästa filmerna jag hittills sett! Pårikitigt. Var nog lite tveksam i början eftersom filmen var klassifierad ''action'' men det visade sig vara skit bra! Olympus has fallen hette filmen. Sätter ännu trailern här för att den var så bra..!
 
Idag var det skolan från halv 10 till fyra, hann nog med treans buss, vilken tur. Kom hem åt snabbt och for med Iisan till kiosken. Haha. Vi hade det riktigt mysigt. Nu borde man kolla youtube, träna och kolla kanske lite läxor.
 

I'll be here for you.

Mina dagar har för det mesta gått ut på skola och träning. Idag var den skolan från 8-15.45 och nu sitter jag his min älskling och vi skall äta snart och sen ut och träna! Summer 13 here we come. Börjar faktisk tro på att det händer nu påriktigt. Bikinibody alltså. Sommarn kommer ju väl också obviously. Siffrorna på vågen ökar då jag tränat mina muskler ganska mycket men på samma har midjemåttet blivit mindre så hurra för det! Är så nöjd!!
 

Klarar inte av mer.

Fick i moddan till uppgift att skriva en nekrolog om mig själv.. Say what? Jag skall alltså skriva en slags minnestext man skriver om döda personer, om mig själv...
 

Mellanmål.


Wanties

Reebok Easytone Plus Vive...
 Idag har det inte hänt något desstu vidare. Tränade med Emmi i lite på en timme till några workout videon och det kändes nog överallt efter det! Skönt.

Yummers.


Melt down.

Då var det en tid sedan. Har nog inte ännu heller något at skriva om men tänkte nu bara skriva någonnting. Har inte hänt så mycket på siståne, varit i skolan och det vanliga. Idag hade jag dock jumppa sista timmen och jag och Iisa var dom ända flickorna där bland typ 15 pojkar.. Och punkten på i så spelade vi ännu sähly.
 
Började också träna nu sådär påriktigt hemma på egenhand. Cykla/länk 5-6 gånger i veckan och muskel grupperna där på. Så bra skall det nog bli. Det har jag bestämmt mig.
 

I rather lose you as a friend than have you stabbing me in the back.

Inget ork att blogga mera, inte just nu iallafall. Har för mycket i privat livet att tänka på nu, helt tillräckligt tungt. Och det är tråkigt att läsa om att jag var i skolan och kom hem.. right? Så har inte riktigt något att blogga om och inga nya bilder för den delen heller. Så får se när jag skriver nästa gång, kanske idag/imorgon kanske om en vecka/månad. You never know. Men just nu vill jag fokusera på mig själv och mina mål och inte på onödiga människor i mitt liv som bara är ivägen för det jag vill nå.
 
My only one i konw you will be there when no one else is...

Allt är bara värdelöst.

Orkade inte skriva igår. Var med min älskling hela dagen lång och vi gjorde nu lite alltmöjligt, myste, läste till prov, länkkade och duschade och sånt. Idag vaknade jag efter en dålig natt sömn (känn dig träffad baby). Skrev finska provet och fick ut prov. Inget konstit med det antar jag. Nu är jag hemma och fri från allt! Skönt. Btw åt min första glass detta år idag! Magnum gold ofc...
 

Ootd.

Kul var det på surprise partyt, såg mammas sida av släkten vilket jag inte gör så ofta så det var kul och såklart gjorde det att det fanns skumppa allt bättre. Höhö.
 
Topp - H&M | Jeans jacka - Zara | Jeans - Vero Moda | Halsband - Gina | Väska - H&M | Halsduk - Gina.

I need you more than i can take.

Vaknade brevid min prins till att hunden väckte oss när han kom in i mitt rum och flåste i ansiktet på mig. How nice. Tittade några avsnitt himym och nu har jag ingen aning om vad vi skall göra. Sku villa ut men vad kan man göra där? Länka typ.. Senare idag skall jag på min gudmors suprise party så det skall väl bli helt kul!
 

A good way to start your day.


In love.

Är helt förälskad i Ted Bakers kollektion. Mest slår mit hjärta för acsessoarerna men visst fyndade jag några skjortor och bikinin som inte skulle sitta fel om de råkade hamna i mitt klädskåp! Älskar telefon skalet och vill även ha den där plånboken! Så söt med den där lilla taxen som detalj.
 
I den undre bilden är bara bilder på två olika nessesärer(?) som jag blev kära i. Satt även av den ena i tre olika färger för jag vet inte vilken jag gillar mest... Dom är alla samma storlek men jag är så pro på att printscreena och så, därför ser dom olika stora ut hehe...
 

Inte ett moln.

Nu har mitt veckoslut börjart hur skönt är inte det?! Kom hem och for direkt ut och springa och tog hunden med mig som för engångsskull sprang fint breve mig och inte före mig... så tumme upp för det! Länken tog sköna 45minuter och det var så skönt när vädret var så ljuvligt. Nu skall jag bara slöa mig och göra absolut ingenting.
 

Öppna frågor.

Har varit upptagen hela dagen. Ända tills nu alltså. Skrev psykologin idag vilket for bra (fast alltid då jag tycker dte far bra far dte dåigt och tvärtom..) men det kändes som ett lätt prov. Kom hem och satt och läste på engelskan från klockan 13 till 17. Galen.com säger jag bara. Och ändå är jag inte seker att någonting fastnade. Imorogn har jag sista provet skönt! Sen ledigt fredagen skönt. På kvälle hä rvar vi med familjen i Hagalund och jag fyndade sport bhn woopwoop dom skall ''test köras'' imorgon när jag kommer hem!
 
Gammal bild men whatevs...

My heart never stops beating for you.


Lovers hold on.

Ojdå. Det blev visst inge av igår. Var igår på dagen hos min älsklings famo och vi åt där och sånt. Kom hem och åt lite här och så for vi på länk med älsklingen, Emmi och hunden. Jag var den ända som sprang.. Dom andra gick men jag brukar jogga ganska sakta (fettbränning you know) i ställe för snabbt hela tiden vilket bara tar på konditionen för det mesta. Några spurter i uppförbackarna tog jag ju nog, ush så tungt!
 
Idag hade jag filosofi prov vilket for helt bra fatiskt. Bättre än förväntat. Nu borde jag läsa psykologi och inte sitta här vid datorn men no can do..
 
Hihii fick denna tipu av älsklingens famo igår. Den lyser som en disco boll (haha)..!

RSS 2.0