Trött tröttare tröttast

Är helt för trött just nu. Bloggar imorgon


Isä katsoo pientä lastaan

Igårkvälls ridning var lite annorlundare än vanligt. Eftersom vår ridlärare måste gå med Lina(häst) på planen med oss medan vi red. För att den hade(har?, ingen aning) kolik, så den fick inte lägga ner sig, så man måste hålla den igång. Så det blev en lite annorlundare ridlektion som sagt, eftersom man inte kunde använda planen som vanligt.

Annars så idag är det helt normalt skola.. Mjääh, från 8-4. Och efter det skall jag träna. Annars väl inte så mycket annat. Kommer inte änns någåt på TVn.. Höhh.

Gammal bild men det är allt jag kan erbjuda denna afton


My little silly doggie♥


Starship

Har absolut inget att blogga om. Eller jo, men de är mera deeptalk som jag hellre skriver då jag har tid och är på datorn. Så det kommer sekert upp här nån dag.

Tråkig dag idag igen. Inget händer i mitt liv mera. Bara samma gammla typ. Speciellt på vardagarna. Tack och hej



Can you meet me halfway?

Sitter och fryser i bussen.. Inte kul alls. Hatar att buss trafiken hem är så trög. Anyways så skall jag träna idag, blir bara alltid så sent dagarna jag slutar 4. Är på gymme först någåt över 5... Som tur är gymmet nära hemmet så slipper man snabbt hem!

En bild från idag morgon..


Happy Birthday baby

Vaknade i min älsklings armar idag och nu sitter jag här ensam eftersom alla andra, inkluderande min älskling redan har farit till skolan/jobbet. Idag är det en speciell dag, min kära lilla babyboo aka Topi har födelsedag! Gubben blir 6 hela år idag! ♥ Och han blev helt förbryllad av sin kära present! Han är såstolt.
 
 

One of those days

Vi var hos Mommo idag och där får man alltid massa gott! Namnam. Träning för min del blir inte av idag, eftersom jag är så himla trött efter att ha farit så sent och sova igår(idag).
Två bilder från idag, första från Mommos fönster och andra på en hjort vi såg på vägen hem. Hehe.
 
 

I like youre face

Sitter här hos min pojke och vi tittar på Masterchef Australia och bara allmännt latar oss. Igår kväll var kul, först hemma med gästerna och en massa god mat! Mm nam. Sen senare var Anna så snäll och hämtade mig hemmifrån och så kom ja hit. Dom spelade poker och så spelade vi Alias och bara chillade och hade kul. 
 
Planer för dagen är att först fara och hälsa på hos Mommo och sen träna efter det. Inte så mycket annat väl.
 En gammal bild från kanske 1månad bakåt 
 
 

Ready or not here i come

Hann inte alls skriva igår. Beklagar. Men var och tränade, hann inte träna mer än 40 minuter, annars skulle jag inte ha haft skjuts hem. Efter träningen så kom jag då hem med älsklingen och vi tittade på Zack and Miri make a porn oh efter det såklart X-Factor. Annars så var det bara mys som gällde.
 
Idag så har jag inte gjot så mycket. Tagit bilden och bara varit. Vi får gäster hem (här när som hellst faktiskt) så mamma har lagat mat typ hela dagen. Nånnej men nästan. Skulle ännu villa til min älskling idag, men får se hur det blir med det...
 

Party like a rockstar

Skriver senare om dagen och planerna för veckoslutet. Men nu x-factor och massa mums..!!


En gemensam värld

Har int alls haft tid att skriv idag. Skall inte ljuga, tid har jag haft mer än väl! Har sutti i skolan i 2x75 utan att ha någåt speciellt att göra. Har spelar Flow på telefonen hela den tiden, typ. Är helt beroende av det spelet.. Försöker "flowa personer också, fundera hu dom skall gå så att dom går rätt.. Blir galen!

Efter skolan spenderade jag tid med mig älskling. Vi myste och tittade på UB och åt och det ena och det andra. Mushmush. Nu sitter jag här hemma på golvet i vardagsrummet, vilket jag ofta gör. Happy days! Mamma berättade just att hon bakat semlor! Bye bye denna flicka far och äta dom nu! Haha ursäkta för knasigt slut på detta inlägg!

 


Shake that ass

Här sitter jag ensam på en bänk i väntan på att bussen skall komma så jag kan fara och träna! Har haft sådant sug på att träna idag. Hålls int i skinnet mitt mer. Haha.

Har seriöst inget att blogga om. Och det känns extremt onödigt att blogga om massa onödigt, exempel detta.

Ojhh..!


But baby what if?

Idag hade jag då ridning. Red på Vivi, och hästarna hade en riktigt höpsig dag. Eller de gick riktigt fint, fast de ibland så sina spöken. Och det att jag fick sendrag i fingret när vi galopperade.. Ushamig. Så fick jag hör att Kravatti nu betar på dom görna ängarna.. RIP gubben♥
 
Nu skall jag sätta mig framför TVn för att kolla på x-factor!
 
ps.bilden är intepå Kravatti.

Dom flög som sateliter

Nu skall jag sätt amig framför TVn och titta på HMH och efter det DHW.
Btw har ingen aning varför de där texten där på höger sida har blivit blå.. För det var den väl inte så jag bytte design..?
En bild från lördag på mig(och mina hängiga jeans).. Haha.
 

 

 

I wanna feel it

Fötterna är lite sjuka, det sticker liksom.. Gick med mina kiilakorkon hela dagen, och till byn där jag snurrade medans jag väntade på mamma. Mamma förde mig då till Långvik och där tränade jag i 45min..? Något ditåt. Var slut efter det, helt fläckig i ansiktet (ja det är sån jag blir när jag får hett). Skönt var det! Men imorgon blir det paus, eller ja paus och paus har ridning så att fara på gymmet blir inte av, men på onsdagen igen!
 
Detta snurrar i mina hörlurar när jag tränar. Skratta om ni vill men fan sån fiilis man får(jag iallafall).

Jag har vart vilsen

Min dag började redan klockan 6.30 då min väckarklocka ringde för första gången. Steg upp gjorde jag först 7. Satt mig i bussen vid 8 och var i skolan lite före 9. Helt galet hur vår morgon buss far kompicerade rutter. Om den skulle fara direkt in till byn skulle det ta 20min. Men nehhej varför skall de göra det så enkelt, utan iställe skall vi köra rutten via masaby så det tar minst 50min.. Jag är en av dom första som stiger bussen, och jag är en av dom sista som stiger av bussen..

Jaja väldigt intressant. Men nu är det faktiskt så att jag har håltimme och är väldigt urtråkad. Pga attt de youtubare jag följer inte laddat upp någån ny video.... Vilket annars sysselsätter mig på mina 90min fritid mitt i dagen.


Se dagen som den är

Kom just ur duschen, det var bastu som gällde. Var inte och tränade idag.. Så imorgon smäller det! Tro mig ni har aldrig sett mig så svettig som imorgon efter träningarna, and that's a promise!
 
Idag så var vi hos Famo och Fafa. Hämtade med mig hem två tröjor och en liten sötl ask jag fick av Famo. Dom håller på att göra om vinden, spännande att se hur det kommer att bli. För den har altid så länge dom bott där varit ogjord, och nu skall dom göra den klar! Woopwoop.
 

Så skall det vara

Idag kommer bli en ultimat latdag. Har ingen aning vad jag skall göra idag. Utom såklart att kolla på Solsidan på kvällen. Men förrutom det. Träna..? Njääh feelar inte för det, inte nu iallafall för tillfället. Vilket betyder att jag kommer tortera mig imorgon på gymmet!
 
Annars så har jag väl inte gjort så mycket hittills. Laddat ner musik, läst bloggar, kollat på kvälder på webben och sånt som man nu gör när man surfar runt på nätet. Inte speciellt precis. Försöker ladda ner iOS6 på telefonen men via datorn vill det inte fungera tackvare min iTunes som vägrar fungera... Så nu pröver jag ladda ner den via telefonen hoppas hoppas hoppas det fungerar!
 

Bilder från igår

Här ser ni också mössan min älskling köpte åt mig!Bilderna är tagna av min syster men min kamera NikonD60 med objektivet Sigma70-300mm macro.

Igår

Somsagt så var jag på mammas kusins 50års fest igår. Först i början av kvällen när man var den enda nyktra(utom alla som var kuskar för kvällen såklart) och underåriga, undrade jag varför jag änns kom med dem men mot slutet av kvällen, när man blev bjuden på drickor och alla(jag) började bli mer socialare så var det riktigt kul, och man fick tala med släktingar man annars inte ser någå ofta. Så all in all var det en riktigt lyckad kväll sist och slutliget!
 
Har bilder från igårdagen men jag tor inte de är riktigt publiceringsbara (vafan är det ens ett ord, haha). Nje men jag trot det ärbäst att dom hålls inom vår släkt.
 
So sorry 4 a boring post with no picture... Yhyy.

Släkten är värst..?

Min småkusin är den sötaste! Hon va så söt och snäll mot mig idag fast vi inte ses nästan aldrig, bjöd mig på dricka och vi pratade om allt mellan himmel och jord! Puss på dig♥


Going to a party

Nu är jag på väg med mamma och pappa till mammas kusins 50års tema-fest. Snygg är man ju också enligt temat (;

Jaha. Bilden ville helt tydligt inte ladda upp här..

Detta inlägg skulle komma redan 7 timmar sedan men den ville inte ladda upp..."


Skyfall

Skoldagen gick faktiskt ganska så snabbt, fast man råkade glömma sista timmen. Kom med 14.40 bussen hit till Helsingfors. Vi tog takeaway sushi och for och beställa bio biljetterna till Taken 2. Vi åt våra sushin och köpte poppisar till filmen! Filmen var bra(!) lika bra så första delen!

Nu sitter vi med min pojke i bussen, vi skall hem till honom. Det kommer ju x-factor idag och allt! Hihi. Imorgon blir det sekert bara en hemma dag med familjen! Eller mamma ville iallafall att jag är hemma natten. xx


I taket lyser stjärnorna

Då har man äntligen kommit hem efter en lång, lång dag. Först var det skola som gällde, sedan hade jag läkare, efter det åkte jag buss hem till min älskling varifrån vi sen fick skjuts till Helsingfors. I H:fors gick vi runt i butiker en aning, och min älskling köpte en världens sötaste mössa åt mig! Hur gullig är han inte..!! Han sa att han redan en tid hade tänkt på att köpa den dä jag en gång sagt att jag gillade den. Hihii.♥(bild sen senare då jag hinner ta ordentligt, alltså veckoslutet)

Teatern vi skulle se på hette I taket lyser stjärnorna. Vilken var super bra! Jag gillade den jätte mycket. Fast vid ett skede började min telefon ringa.. Fast det var ju ganska tyst men man kände sig ändå lite sådär "respektlös" eller sådär att som om man int sku ha haft respekt.. Men men what can you do?

Var hemma närmare 23.. *gäsp Och nu ligger jag här, och försöker sova för att jag verkligen borde, men är ligger jag bara och bloggar... Godnatt!


Tik tok

Buu buu har super tråkigt atm. Sitter och väntar på att klockan skall bli 15 så jag skall slippa till läkaren. Kom hit redan halv.. Kanske lite onödigt men men... Hade faktiskt inget annat att göra heller.


Take me there!

Är helt tagen! Gud så fint. Det är nånstans i Italien, och fast jag inte är alls intresserad av att åka till Italien så denna bild är så vacker att jag vill se platsen med egna ögon!


Påväg till bussen

Idag är de faktiskt lite kyligt. har full dag idag. Skola. Läkare. Teater. Far hemmifrån 08 kommer hem något vid 22-23... Woopwoop Och sen börjar man också klockan 08 imorgon... Hur skall jag klara dehär..? Haha.

Nu ska ni få njuta av samma vy jag gör denna morgon...


Am i not pretty enough?

Alltså ush att den där sången skall snurra i huvudet. För dom som inte förstod; synd för er. Nej så elak är jag inte(..?) Sången är från filmen The loved ones och för er som sett den så vet. Så elak kan jag vara, muahahaaaa! Jag är konsitg, helt på tossigt humör.. Nu tänker jag krypa under mitt täcke i min ny beddade säng med nya och fräsha lakan!

I can try make things right and fix those wounds we have. I can try to make them heel all by my self, but if you don't meet me halfway they will never heel compleatly. To this day you haven't showed me any signs of wanting to fix things between us. I don't know how much longer i will have the motivation to fix this, when you don't seem to care as much as i do.


Bring me a flower

Nu skall denna tjej i duschen och sen bara väl lata mig och kolla läxor..(?) Njäh får se vad jag orkar. Men nu skall jag skynda klockan börjar bli så mycket att jag snart somnar.. Haha skämtosido. Nej men tycker om att ta långa duschar, vilket är allt annat än bra.. Men men vad gör man..?
N

Only you will understand

 

Story of my life


Oct. 17, 2012

Att snurra runt på we♥it när man är hungrig är den sämsta ideén jag kommit på.. Men nu är jag stuck... Man kan bara it sluta titta på dom där smarriga bilderna av mat vilket är det jag söker på oftast. Vadå älskar mat?
Bilderna blir helt underlig storlek när jag bloggar via telefonen, so if you wonder.


17oktober

Godmorgon alla morgonpigga! Klockan är 06.40 och hurttiga jag har redan varit vaken i en halv timme! Say what? Har på känn att dagen kommer bli riktigt tråkig.. Börjar med musik klockan 8 på morgonen... Woopwoop..


Slutveckans planer

Onsdag skola, träna, städa(?) Torsdag skola, läkare, gå på teater med skolan Fredag skola, på bio med älsklingen för att de Taken2 (taggar till tusen)! Lördag tänkte bara ta de lungt och träna (såklart) Söndag träna


Angående designen

Jaja. Har ingen aning hur jag vill att det skall se ut. Men det här är inte det, vet jag. Är inte nöjd alls men kunde inte bara stå ut med den ljusröda heller. Ljusrött - big nono. Passar min inte alls! Nå får stå ut med denna tills jag orkat ta nya bilder och fixa ihop något snyggare och något jag själv är nöjd med. Prutt på det.
 
Snart börjar X-Factor och då skall jag limma mig fast vid TVn och se på det. På samma skulle jag ju kunna hitt apå något till mina naglar som har sett dystra och tråkiga ut hela hösten... Omg... -.-
Bild från någon i förra veckan.

Låt ingen trycka dig ner

Skola idag igen. Helt okej var det väl med engelska franska och geografi. Efter skolan fick jag och älsklingen skjuts hem till dom och där tittade vi på någån film, namnet på den kommer jag ej ihåg.. Men den var helt bra, inte den bästa men en ganska sådär normal chick flick!

När jag kommit hem har jag typ bara hjälpt till med maten och sedan kollat på youtube klipp via min iphone. Jagharettliv.com Men men snart kommer det X-Factor!! Woopwoop!

 


God morgon

Står på busshållsplatsen och väntar på bussen. Det är faktiskt inte så kallt här ute, bara lite kyligt.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1564977/images/2012/pic_507cf473ddf2b323c200142f.jpg" class="image">


Välj din egna väg

Nu har jag slöat alldeles tillräckligt. Nej, har faktiskt städat hela köket riktigt ordentligt och varit ute med hunden och sånt. Men endå känns det väldigt slött.. Och nu kommer det att fortsätta, dvs. HMH och DHW och sen kanske SATC om jag orkar hålla mig vaken tills dess. Är inte så bra på att hålla mig vaken, vill ganska snabbt och sova.. Hehe.

I dont know who you are

Det var en super länge tid sedan jag var på datorn här hemma! Oj härre min tid. Hade glömt min wallpaper också..Är ledig idag, dagsverk. Vaknade hos mig pojke och vi tittade på UB och så tittade vi på Taken. En helt super bra film! Rekomenderar! Skall snart ut med hunden och så skall jag också skriva klar min essä.. Som borde ha varit inlämnad redan före höstlovet. Oho hupsista. Jag tror jag var den ända som inte lämnade in den... Nåh..
 

What a beautiful day

Varit ute på vifft - check.  Träna - check.
 
Har då alltså varit med familjen och pojken hos min sytsters gudfar och där chilla vi och tog bilder och åt gota. Sen har jag då varit och träna, skööönt. Nu lite bilder från dagen...
 
 
 

Film mys hela natten lång

Här ligger jag och pojken sover breved mig. Har inte hjärta att väcka honom.. Eller visst har jag muhahaaa!

Igår kväll hade vi film maraton med familjen. Vi såg på tre filmer; Dark Shadows, The Tourist, Perfect Stranger. Dom alla var bra fast dom kanske började ganska så trögt..


Mys dag

Vaknade brevid min älskling idag♥

Annars har jag varit hemma och så var vi i butiken och hyrde filmer med familjen. Vi har ätit super god mat aka innre fileé! Och Nu så vi har mys kväll med film och poppcorn (såklart)! älsklingen kommer också hit och joinar vid någåt tillfälle. Hihi.


Ootd

Lite suddig bild. Tunika - H&M | Strumpbyxor - H&M | Skor - Aleksi13 (sedan två år tillbaka) | Halsband - mammas


Tähtipölyä

Uppdateringen varit dålig idag.. Ursäkta mig. Har idag varit i stan med mamma, Emmi och min pojke. Vi har shoppat på galna dagar och varit på tokyo 55 med älsklingen och hans pappa.
 
Hittade en tunika från H&M. Inget annat. Kom hem vid 17 och for direkt till gymmet för att träna. Tränade så hårt att det inte var sant. Helt genom blöt av svett... Huohh! Men skönt var det!
 
Nu sitter jag här hos pojken min och väntar på att x-factor skall börja. Hihii. Sen blir det allmänt mys bara resten av kvällen.
 
486668_380396702038020_1308174477_n_large

Trött.com

Igår kväll/natt var kul! Kula människor, allting kult! Kul kul kul..! idag på morgonen vaknade man trött och hungrig.

Kom hem till min pojke 13 tiden, och så lagade vi två dunder god mat åt oss! Mys. Klockan 15 for jag till Kyrkslätt för att möta Allu. Vi hade det riktigt mysigt på cafeét med var sin kopp kakao.

En ganska mörk bild från igår.


Tonights gonna be a good night

Här sitter jag hos min pojke, som är på träningar. fast inte igentligen, han kommer nog hem vilken tid som hellst. Men han har varit på träningar. När han väl kommer hem så blir det att fara av mot kyrkslätt ocg plocka upp Robin och därifrån vidare. 
 
Annars har jag varit och träna idag, och för engångs skull var där trångt! Nästan. Där var 7 andra plus jag. Och dom som har varit på Långvik gym vet att det kan bli ganska trångt med 8 personer där. Haha, nu låter det som värsta minimala platsen. Men ja, det är inte någåt stort gym, utan ett gym som är inkluderat till ett spa-hotell.
 

Godmorgon

Vaknade för 10minuter sedan... Hatar 08ans morgonar eftersom det betyder att jag måste vakna klockan 06...


Vackra unga flickor råkar alltid i svårigheter

Hade ridning idag as usual på tisdagar. Det for riktigt fit minus regnet.

Sen jag kommit hem har jag försökt klura ut en disposition till modda essän. Vilket inte har farit så bra.. Det kommer totalt skita sig.. Vill bort orkar int mer med skolan eller någåt annat. Är trött hela tiden också..

En liten dos av Ove Sundberg


Will u always only be in love with me?

Tränade inte idag. Fy skäms på mig. Skall göra saxaren så jag håller magmusklerna i skick och så jag inte har såååå dålig självkänsla över att jag inte for och träna.

Annars så var vi i Omena med mamma och Emmi. Inget kom med. Vilket är väl helt bra på tanke på min ekonomiska situation. Nu skall jag gå se på Huippis sen DHW och så ännu kanske lite SATC. Och såklart chatta med min kära björnunge♥

Jaja en dusch fräsh jag..


Is it true that im the one?

Igår kväll var det Solsidan och mys som gällde med pojken min!

Min måndag förstördes redan när jag vaknade. Hade världens äckligaste och hemskaste dröm. Ush. Har mått illa hela dagen och har bara tänkt på den drömmen... ):

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1564977/images/2012/pic_5072cef1e087c366e0e99a29.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1564977/images/2012/pic_5072cef1e087c366e0e99a29.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1564977/images/2012/pic_5072cf219606ee73001a70ad.jpg" class="image">


Oct. 08, 2012

Igår kväll var det Solsidan och mys som gällde med pojken min!

Min måndag förstördes redan när jag vaknade. Hade världens äckligaste och hemskaste dröm. Ush. Har mått illa hela dagen och har bara tänkt på den drömmen... ):


Bärtz

Igår kväll firades med super människor! Helt as kult! Om kvällen säger jag inte desstumer, jag tror det är bäst så, ring ring ring ring banana phone! för det är det man vill bli väckt med klockan 4 på natten..!! Bilderna från kvällen hålls nog kanske också utanför bloggen och mellan människorna som var på plats.

Idag då vi vaknade tittade vi på The loved ones och så beställde grabbarna pizza. Sen började alla fara hemmåt och jag med(till gymmet). Nu är jag hemma, mätt och belåten. Har ingen aning vad man nu skall hitta på..


Ta had om dig själv - stund


Då man varit hos mommo...


Eeo eeo eeo

Igår kväll var myys med stort M. Låg och tittade på två filmer i min pojkes famn! Kvällen började trögt och kanske inte så bra, men jappjapp vi kom över det och så blev allt som perfekt!

Nu sitter jag i bilen, påväg till Mommo. Senare skall jag träna ofc. Haha. Sedan tillbaka till mitt andra hem (typ, iallafall enligt hans mamma är hans rum "vårt" rum hehe) för att fira en chill och lugn(?) kul kväll med världens bästa co. Så det ser jag framemot♥

Detta kommer att avgöra hur ni påriktigt känner


Youre just fucking me up

Joo o..


Den internationella kanelbulledagen

Haha. Jaa a. Har bakat kanelbullar idag. Skulle egentligen baka redan på tisdagen men det blev aldrig av, sen på onsdagen med samma öde. Och nu idag när jag såg att det var kanelbulledagen, eller mamma sa åt mig. Så kunde jag ju inte annat än baka dem! Nu jäser bullorna och så skall dom i ugnen och sen bara mumssas!


Whats wrong, let me fix that

Ny period. Vet inte vad jag skall tänka om det. Var absolut borta på franskan. Haha!

Annars så blir det träning idag. As usual. Btw att åka buss är från rumpan! Seriöst. Gillar det inte alls. Vill ha körkort. Ett år


Trött som en påfågel

Har ingen ork att stiga upp nu. (Ja, jag ligger i sängen) klockan är halv sju.. Urkk.. Så går det när körvädren är över och bensintanken visar noll.. Mennmin älskling är världens sötste och sa att han kan skjutsa mig till gymmet eftersom jag annars skulle måst vänta i evigheter på att slippa dit! Du är bäst!


Best u ever had

Då har jag fått ut 4 prov.
Historia 10. Finska 8+. Geografi 8. Matematik 9-.
Och jag vet att ni alla var sjukt intresserade av vad jag fått för vitsord...

Nu just funderar jag över att skall jag vaka örfilar eller ej... Det är stora frågan...


Oct. 03, 2012


Position 5

Då var det sista provet skrivet! Skönt stavas det. Fast själva provet for upp åt skogen. Kunde inte skriva någåt ordentligt.. Hade övar på helt andra saker, som läraren sa att med 100% sekeret kommer med. Men ser man på, i provet fanns dom ej... Typiskt.


Still missing you

Sista provet idag! Woopwoop. Måste bara orka kämpa igenom det så sen är proven över för denna provvecka! Skönt. har varit ganska lat under denna provvecka, har inte riktigt orkat läsa sådär någåt super.. Hehe.

Oh titta vad som hände när jag på måndag kväll for och sova med vått hår.. Och jag hade ju just färgat det.. Fiint...


It feels so good to be back!


Första steget

Var med mamma och syster i butiken. Här är lite vad jag/eller ja mamma köpte. Som ni sekert ser skall jag färga håret!Woopwoop


Ny livsstil

Vill starta om. Tänker nu börja träna seriöst. Har nog gjort det hittills så länge jag haft gymkort. Men nu stn nu, nu skall jag ta det seriöst och nå det jag vill. Äta bättre skall jag också. Nu, har varit trött på min kropps utseende helt tillräckligt och nu skall jag ta tag i saken.
 
8ec139d2ff5711e183fe22000a1e8a57_7_large
Tumblr_m5u7knj1du1qlhcpwo1_1280_large 
Tumblr_m5tks2zs0p1rtcybbo1_400_large
 
Märkte att jag kunnat ta lite lugnare med ordet ''nu''. Haha!

När allt rasar

Sjönk ner. Långt långt ner. Hur skall jag kunna ta mig upp? Började tänka på dig idag, igen. Saknar dig något så otroligt mycket. Du vet inte ens. Helt för mycket. Har ett stort hål i hjärtat mitt när du är borta. Inget känns rätt mera. Inget är som förrut. Alla vänner jag hade från grunskolan försvann på en dag. Vill ha dig här, kunna berätta allt till dig, veta att du är där. Det dödar mig att vi inte ses varje dag som förrut. Vi talar sällan, det dödar mig också.
 
Läste dina gamla inlägg på din blogg idag. Hittade denna. Som du dedikerat till mig(och dom andra, men speciellt till mig) i slutet av nian. Kan inte sluta lyssna på den och tänka på oss. Du är min bästa vän. Har aldrig kännt mig så fri och mig själv som med dig.
 
Saknar dig..Älskar dig..
 

RSS 2.0