I really hope so.

Så klicheeeee som det låter. Nytt liv. Ny jag. Släpp de gamla som gjort dig ledsen. Tack och hej.


Have a nice day.

Min dag började med två avsnitt at DHW då jag cyklade på samma. Så cyklade 2x40min. Var i duschen och sen har jag inte gjort så mycket. Resten av familjen är i butiken för att köpa raketer för ikväll då det är nyårsafton, men eftersom jag anser att raketer är det mest onödiga köpet så for jag inte med. Raketer är vackra att se på. Men varför spendera pengar på sånt..? Man kan se på andras raketer(och tänka att man sparade en massa pengar på det)! Dom är så himla dyra och det vackra varar bara några sekunder...
 
Annars så dagens planer är väl inga vidare.
Gammal bild från sommarn...

Ikea.

Det blev att fara till IKEA och Gigantti idag. Eftersom vi skulle byta ut en julklapp och så tittade vi annars bara på allt som fanns.

Idag har rakt sagt varit en jävla skit dag. Vill bara gråta allt är upp mot skogen.(Haha.. Ironi för dom som fattade.) Allt är så himla tråkigt hela tiden. Gör inget på dagarna. Vill till skolan. Där träffar jag ändå nån.

Ville fara ut och springa. Men ser man på de kålsvart ute(vilket inte är så farligt) PLUS att det är blanka vägar täckta av is... Så det blir helt tydligt inte av. Så det blir en kväll då jag sitter och blir fet framför datorn. Fml seriöst. Hata hata hata.

Bild ville ej ladda upp.


It's a secret i'll never tell.

Har chillat i mina yogapants hela igår dagen och idag! Dom är sköna! Och deffinitivt värda priset som var 30 euro.. Eller för att vara exakt 27,95. Idag så har jag inte planerat något, att  göra alltså. Skulle villa se Iiisa bara hon skulle svara. Lovar att hon endå sover ännu, wouldn't be a surprise. Puss. Haha. Anyways så har jag faktiskt inget annat att skriva om.. Min dag har bara börjat med att titta några avsnitt på DHW. Inte desstu mer.
 
Bilden från USA sommarn 2012
 
 

Why oh why.

Vi var och skidade i 40min med pappa och Emmi. Medans hundjäveln hadde terroriserat mitt rum. Han hade rivit upp min roskis, ätit upp mina bästa choklader! Dom som jag fått av Iisa, såndärna Marabou choklad hjärtan!!!! Och fällt en mugg från min hylla, som banne mig, tur för honom inte gått sönder!! Why oh why?! varför alltid mitt rum!

Well annars så har jag chattat med min baby och inte gjort så mycket mer!


This is crazy.

Vaknade idag hav 10 till att hunden kom in i mitt rum och väckte mig med att slicka i mitt fejjs. Trevligt. Efter det åt jag maffigt morgonmål, eftersom jag höll på att dö i hunger... Sen tittade jag två avsnitt att DHW och efter det lite YouTube och så var det de. Nu sitter jag här på soffan och bloggar. Saknar min baby och har ingen aning vad jag skall göra till näst. Har lust att fara och skida, liksom flata. Hur underligt är inte det..?! Haha. Har inte något mer at berätta igentligen..
 
Haha...

I miss you.

My love, best friend and life


Inköp.

Var med mamma och Emmi i Sello fö att shoppa. Kom hem med lite alltmöjigt! Bland annat en väska som jag tittat på en stund men som nu var på -50%. En hårprodukt och hårfärg. En lång långärmad. Well bilderna är inte dom bästa men får duga då jag inte orkar börja ta några bättre just nu. Sen köpte jag även ett par gråa yogapants. Men nu skall jag färga håret. Bye!

 

Miss you.

Denna dag spenderades hos min baby. Fick skjuts dit vid 11 tiden och fick skjuts hem vid halv åtta. Vi tittade på en film, Sahara. Den var väl helt okej, lite tråkig ibland enligt mig, men annars väl bra. Sen så var det myspys typ resten av kvällen. Var på lite dåligt humör, ända tills en grej pigga upp mig. Men somsagt så hade vi ganska så chill och vi bara var och latade oss. Baby är ju påväg bort nu imorgon, och han är borta e hel vecka, så hela jullovet.. 
 
Det var min dag i helhet. Har inte gjort något annat idag.

 

Tiden är knapp.

Bloggar senare om dagen.


Truth.


Moro.

Hipphej.

Winter greetings.

Mmmhm! Life is good!


All the people.

Denna dag har varit en lat-dag. Har läst på min bok jag fick, sovit, ätit och försökt klura ut hur min dator fungerar då den har windows8, vilket är hel från en annan värld. Men jag håller på att börja förstå hur det fungerar och hur allt går till. Men visst den kommer nog ta en tid.Men nu skall jag tillbaka på soffan för att se sista 30minuterna av x-Factor, sen blir det film! Imorgon är det då sista julfirandet för iår med småkusinerna och andra släktingar! Woopwoop.
 
 

Några julklappar.

Fick massor med fina julklappar som jag önskat, och inte önskat men endå kommer till nytta. Här är nog ite alla klappar men orkade inte te bid på varendaste en, då jag fick ganska mycket småsaker. Men ja bilderna då, fick en parfym jag önskat mig. Lösögonfransar, en såndär cleaner för makeup brushes, och läppglans från Joe Blasco. 5 stycken muggar från Iittala som jag så länge viljat ha och nu äntligen fick! Fick även de små tallrikarna som hör till. Och sen som sist på bild så glass sås. Mm man! Älkar dom där smakerna! Haha.
Förrutom det som fanns på bilderna fick jag choklad såklart, presentkort till stadium, massor med biobiljetter, böcker och en dator och sen såntdär smått litet som nagellack mm. Och så får man ju inte glömma att jag nu äger hela serien av DHW då jag fick sista seasonin!
Tack alla helt massor för allt jag fick! Är jätte nöjd och glad över allt jag fått. Tack

 

God jul.

God jul åt er alla! Hoppas ni har en helt himla kul morgon/dag/kväll/natt tillsammans med era nära och kära och ät massor med god mat och bara mys framför tvn med alla julfilmer som snurrar på nu under julen.
 
morgontrött.com

Cutie bears.

Detta är julklapparna jag har fått redan. Dom söta vantarna är från Sophie, tack♥ Dom är super sköna och varma! Sockorna super söta, nagellacket, iphone skalet och ett ljuvligt armband är från min älskling, tack♥ Tack helt massor fö allt! Jag är super glad. Ni är ljuvliga!

23december.

Har vaknat klockan 8 idag och nu sitter jag här framför datorn och kollar på BlogTv. Höhö. Vilket liv jag vet, men ville se det och jag vet nog ej hur länge jag orkar se på det mer. Det är ju en 24h lång video chat grejs, och jag missade början.. Eftersom det här i finland var klockan 3 eller 4 på morgon natten. Well anyways, ville iallafall se hur det var och nu har jag kollat på det i 20 min och nu tror jag att jag slutar. Och nu vet jag att alla var skit intresserade.Well i dont care för mig är det intressant.
 
Annars idag så blir det en tidigare julfirning(?haha) så denna dag borde fara relativt snabbt och sen är det måndag alltså julafton!
Får inte bilden vänt här på blogg.se och orkar inte börja gå tillbaka till alla min abilder, hitta fram bilden och sen redigera den. Men söt som socker är den ändå. Fast han inte direkt var på fotograferings humör då jag var ivrig och ta julbilder av honom, därav hans sura min... Hahha. Sötnos

Last time together.

Det verkar som om du har tid för alla andra i ditt liv utom mig..
 
 

Enkeleistä näitkö unta.

Denna lördag har gått långsamt. Har städat mitt rum ordentligt, dammsugit hela huset och bilen och torkat damm. Det har kanske inte varit den bästa lördagen, har haft massa humörsvängningar. Vill färga håret men har ingen hårfärg för att göra det... Och butikerna är inte öppna mera. Och så ville jag baka såndärna söta små pepparkaks hus men ingen deg har vi heller...

Har redan fått några julklappar, av Sophie och min älskling! Tusen tack dom var jätte fina♥. Har inga bilder just nu men imoron sätter jag bild på vad jag fick (: Imorgon kommer vi även att fira en tidig julafton med pappas sida av släkten.för att de inte alli blir så som man önskat... Jaajaa men hörs imorgon!


Godnatt.


We loved.

Igår var det alltså Swedish House Mafia som gällde. Konsären var jävla nice! Helt massa fiilis och allt var super. Dom spelade också i lite på två timmar så det var kul! Efter det for vi hem med tåg och hem till älsklingen. Och så idag till skolan för att vi hade ännu skola idag, julfest och kyrka. Så chillade vi i Cittaren med pojkarna och så hem. Hemma har jag suttit och proppat i mig massa choklad från skålarna vi har på varenda bord i huset, typ. Och tittat på youtube videon, och det var en massa det! Eftersom jag missade allt som uppladdades igår. Men nu är det officially jullov och ingen skola mer på detta år, skönt stavas det!

Här är ännu två bilder från konsären, tagna med min telefon så därav den dåliga kvaliten, men man ser nu något.


 
 

Know your name

Slänger bara snabbt in ett inlägg här då jag sitter i tåget. Skolan inge specielt, inge överraskning det. Efter skolan var det hem till älsklingen, åt och tittade på LA ink. Så körde hans mamma till Masaby. Snart blir det Swedish House Mafia!


Let's lose control

Skolan var väl inge speciellt idag heller. En dag som dom andra. Planer för i kväll är väl inte så mycket annat än att se på LA Ink. Har absolut inget att blogga om .. Beklagar.

Bild från Bryce Canyon, då vi var där förra sommaren! Det har varit havsbotten nångång i tiderna, och jag kan inte fatta hur det har kunnar bli och se ut så som det gör, helt amazing!

Je t'aime.


Dont you worry child

Gjorde mina kursval just. På tal om det  är jag den enda som inte hittade modda11/finska10 och mab10 därifrån? För jag sökte och sökte och hittade inte någon av dem. Nåjo anyways så hade jag kortdag i skolan idag. Nu tänker jag bara data och njuta av min ledighet. Har ingen ridning idag så det blev som om jag skulle ha ledigt hehe.
 
Ja just det har inte berättat men skall med min älsnking och se på Swedish House Mafia på torsdagen, vi beställde biljetter igår. Lite sent ute kanske men skulle bara spontant fara och se om det fortfarande fanns biljetter kvar och det fanns det. Då sa jag till min pupps att nu far vi! Så beställde han biljetter åt oss och nu är vi på yläkatsomon. Kanske inte det bästa och skulle nog ha varit kivogare med permanto, men still better than nothing, och jag tror det kommer bli as kul!
 
Tumblr_me3n3yvspv1r18biho1_500_large

Dancember.

Har haft en helt normal skoldag. Dans på morgonen och så hälso, samhällslära och historia vilken jag inte for på. Var hemma 14 och lagade min hälso essä klar! Woohoo äntligen. fick också min del av samhällslära arbetet klart. Så inga mer arbeten för denna vecka!

Nu ligger jag på soffan och slöar och spenderar min måndag kväll! Borde göra kursval men jag tror det blir tills imorgon eller sen onsdagen. Får se.

Bild från fredagen, fredags mys


De som kommer ihåg detta program rockar.

Är jag den ända som kommer igå detta program!? Har försökt söka upp det under jätte lång tid och nu äntligen för några dagar sedan hittade jag det! Nu är det nu, kanske ett av mina favorit program som liten, och det var jusåklart hundarna som gjorde det (;. Haha.

Trött.

Har haft en trög dag. Int gjort tiktigt någånting. Paketerat lite mer. Och ätit och bara varit. Imorgon skola igen, känns som om jag inte skulle ha gjort någåt vättigt detta veckoslut. Men nu är det bara en vecka skola kvar.. Och jag borde ha två arbeteb klara. Och jag lovade göra min del av samhällslära arbetet klart tills imorgon men what ever, vi har endå en timme imorgon att göra på det, så jag hinner göra det klart då. Och min hälsokunskap essä.. Ei jaksa. Vill bort.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1564977/images/2012/pic_50cdc375e087c35021787684.jpg" class="image">


Enkelini.

Vaknade breved min älskling. For och shoppade julklappar, och hittade allt jag skulle ha! Såhar vi med Emmi paketerat julklappar och sökt/hittat på julklappsrim! Hahah kul har vi haft!


Change.

Skönt med fredag igen. Nu är det bara en vecka kvar aka. fyra dagar skola, eftersom nästa fredag blir lite extra då vi har julfest i skolan och så! Sen jullov! Verkligen ad jag behöver. Paus.

Nu är jag hemma och "firar" mys-kväll med BeniBear och Emmi. Vi har sett på Tv och chekat i oss chips och andra onyttigheter.. Hehe. Nu börjar dock x-factor så bye bye!


Suck it up.

Kom hem direkt efter skolan och har inte gjort mucket sedan dess, bara tittat på TV. Borde göra min finska läxa som var super lång. Men jag hinner gjöra den imorgon på morgonen i bussen och i skolan före timmen börjar. Har inte så mycket annat att blogga om..

Haha en 1000kr fråga i soelet "vem vill bli miljonär?"


Makeup.

Jag hittade en helt ljuvlig makeup palette som jag så vill ha! Är helt tagen! Där fanns liksom allt!

(inte denna)


Glossy glossy.

Sitter i bilen på väg till IsoOmena för att shoppa och bara se runt. Skall försöka hitta lite julklappar samt skor till min klänning så jag sen kan föra den och lagas så den blir perfekt!

Skolan var väl inget att kommentera.. Normalt som alltid. Men idag morgon hemma hände det någåt väldigt komiskt.. Jag hade skärt äpple i fina klyftor jag sen skulle ta med till skolan. Jag satt dem i en låda och bestämmde mig för att sätta kanel på dom för lite extra fancy smak. Jag tog burken och hällte på äpplen, tills jag märkte att det var en underlig färg på pulvret och att det luktade underligt. Så ser man på, på burken står det curry! HAHA. Det var så fail av mig att det inte är sant! Nåh tillslut efter massa skrattande åt mig själv och sköljande av alla äppelbitar, fick jag mina äpplen med kanel!


12:12:12 12.12.2012


Chilly bear.

Har blivit helt fast i judy, hon säger allti bear efter ganska många saker.. Happy bear, honey bear, grumpy bear, cutie bear.... Och nu kan jag inte sluta med det..! Haha tyck jag är patetisk men rakt sagt I don't give a shit!

Hade ridning idag som vanligt på tisdagar. Red Renttu och det for riktigt bra, stackarn halkade nog lite men vi hade lugn timme då hästarna inte ennu har sina tilsor. Så det var ganska snigelfart idag men i like! Mina lår tog nog lite damage av vintervädret. Men som tur hade mamma och pappa satt bastun på så rusade in i bastun direkt då jag kom hem!

Nu tittar jag på x-factor as usual på tisdagar. BTW mamma hade bakat super goda semlor som jag har proppat i mig!


Happy bear.

Här sitter jag och har just hittat en hälsonyhet, om att magnesuim gör en lugn och glad. Då skall jag bara läsa igentóm det ännu och sedan skriva om det lite så att jag kan presentera det till de andra i klassen imorgon. För jag tror jag skall ha det imorgon. Eiku tadaa! Jag kollade upp det där och jag skall ha det den 13.12. Men jag gör det endå tills imorgon så är det sen färdigt.
 
Nu skall jag titta på youtube. Hehe är helt addicted men voivoi. Kan inte gå en dag utan att jag fått min dagliga dos av Judy och hennes familj! Helt underbar. Hihiii.
 

Det bästa.

Ni vet inte heller. Detta är någonting så gott att inte ord kan beskriva! Fick det av mamma till present i äran för andra advent som var igår. Jag älskar dom här! Så gott! Så om någon undrar vad den kan köpa till mig till julklapp.. Well here you go (;


Let me love you

Här sitter lilla jag och försöker skrapa i hop något till min essä som skall vara klar nästa vecka. Så i princip har jag inget brottom men tänkte börja nu redan så man inte behöver panikera på veckoslutet. Sen borde jag även hitta en hälsonyhet och skriva om den tills onsdagen. Men tur är att den inte behöver vara lång, alltså några punkter bara räckte om jag förstod rätt. Till mottsats av essän som skulle vara 2 sidor på datorn ungefär. Annars så har jag tittat på videon från youtube och fått min dagliga dos av Judy och hennes familj! Hehe. Senare kommer det ANTM och DHW som amn inte heller får missa. Skall fösöka cykla under tiden då jag ser på någåndera program. Har märkt att det är så mycket enklare att ''motionera'' då man tittar på något program, eftersom det inte känns lika tungt när man tänker på annat.
 
Detta fick jag idag i min lilla julkalender...Intressant huh?

I never knew

På fredagen var vi med familjen i Helsingfors och shoppade loss där! Hehe. Jag fick en söt skjorta (kan väl sätta bild senare) som mamma köpte och så köpte jag lite andra saker. Senare på kvällen kom min älsklings pappa och sökte mig och så var jag där resten av kvällen, vi åt och så tittade vi på Never Back Down. På lördagen var jag och se på min älsklings match och dom vann 9-3! Wii. Efter det var jag hos dem ända tills mamma och pappa sökte oss och så kom vi till oss. Här tittade vi på Slumdog Millionaire och spelade monopol med Emmi och pappa. Idag morgon sov vi länge, så tittade vi på Master Chef Australia och så var vi en stund ute tills mushe for hem. Efter det cyklade jag på vår kuntopyörä i 2x40min på samma som jag tittade på DHW. Annars så har jag väl inte gjort så mycket.. Vi lagade mini-pepparkaks hus med mamma och nu sitter jag här framför datorn och skall se på mina favorit YouTubarens videon! Wiii!
 
Två bilder från idag...

 
 

Baby its cold outside.

Har inte bloggat nu på en tid.. Och kommer sekert inte idag heller något desstuvidare. Orsaken till detta är att blogg.se på min telefon inte fungerar och jag orkar inte öppna datorn hela tiden. Men som sakt bloggar imorgon ordentligt.

1 1/2 year baby!

Idag har bloggen varit nere. Har bara myst med mig älskling! Eftersom det är 1 och 1/2 års dag idag för oss!♥ Vi har suttit framför tvn och bara slöat, ätit och luggit i bubbelbad tills vi var skruttiga som russin! Så är det ju även Finlands självständighetsdag. Finland blir hela 95år! Så nu på planerna för dagen blir att fortsätta med myseriet och så såklart titta på balen! Hehe ett måste att se klänningarna!

Annars så snabbt om igår. Kul hade vi till tusen! Träffade och lärde känna nya människor. Jag och älsklingen gick hem till natten, Putte och Saga gick med oss halva vägen så vi behövde bara gå andra halvan ensamma.

Somtur är du lika normal som jag♥


Detta inlägg skulle upp redan igår. Men var hände?

Sitter för tillfället i Mango i Kampen. Vi är med Emmi och shoppar! Har hittat bhn och en svart topp och två ringar. I skolan hade vi självständighets fest och så var det student dimison för de som blev studenter nu obviously.


Min rock.

En väldigt suddig bild på min nya rock jag fick för en vecka sedan. Min kamera var inte på sammarbets humör idag tydligen och jag var för lat för att söka min remote ti den.. därav fokuset upp åt skogen (bokstavligen hehe). Men ja den är ganska så vanlig, inget speciellt med den. Hel normal svart rock som kommer sådär över rumpan så att man inte behöv frysa om den haha. Vad annat? Jo den är från River, för dom som undrar.

Tredje december.

Ville bara slänga in ett snabbt inlägg här före jag kryper under täcket och somnar! Fast ärligt talat så har jag redan krypit under täcket.. Anyways så är det här ett himla onödigt inlägg. Ville bara säga att min älskling är den finaste av alla, im so happy to be yours babe♥.


Steg i kors, steg i hop

Idag var det en underligt rolig skoldag! Inte ofta man har så häär kul! Hihii. Dans övningar igen idag, det var även kul. Nu är jag hemma och vi orkar inte fara med Emmi och träna så vi gör själv lite övningar här hemma iställe och så tar vi gym maraton i slutet av veckan! Hehe. Nej nu skall jag gå och äta Emmis lagade vege wok!


Historia timmar i mitt hjärta


Andra december.

Obviously är det den andra december idag. Och även första advent. Så vi fick med min syster en liten present, dvs choklad och ett par söta sockor av mamma! Hihi.


Winter wonderland.

Idag har jag varit inne för det mesta, vi har med Emmi bakat skorpor och annat gott! Inte för att ute var vi nog såpass länge att vi satt mat pt fåglarna! Senare idag skall vi ner till Famo och Fafa för att äta lillajuls middag. Nam! Glad lilla jul hehe!


Trapped.

Har på dagen myst hemma framför datorn med min favorit serie och en kopp glögg! Nu är jag då hos min älskling, vi har varit ute med Erik(och det där lät som om vi skulle ha varit ute med en hund, men nej). Så har vi också sett på ishockey och varit i duschen så nu känner jag mig fräch! Nu skall jag nog joina min prins på soffan framför TVn. Chau!
 
532260_393253770753314_1225587959_n_large

Tell me.

Hur skall jag någonssin kunna stia upp från det jag är, hur skall jag kunna fortsätta då jag vet att jag inte längre är en del av ert liv.?


Första luckan i kalendern

Idag morgon fick man öppna första luckan i kalendern! Höhö. Har bara en liten kalender detta år, ingen choklad kalender för den delen heller. Utan ett kort med en kalender som jag tyckte var söt.

.

Första december

Igår kom inget inlägg visst. Ojdå. Men var i skolan som vanligt, kom hem med femmans buss, och den bussresan innehöll massa underligt kula disskusioner haha. Just när jag och min älskning kom på vår gård blev allt svart och det vi tänkte var "just typiskt". Men den kom tillbaka och vi fick lagat mat och så tittare vi på två julfilmer och X-Factor med Emmi.

Efter det hittade vi oss i sängen och just nu är jag vaken och min mushe sover här breved mig. Hihi sötnos!

Idag skall man iallafall ta bort trampolinen. Hehe som råkat bli där och nu är det en massa snö så väldigt trevligt kommer det att bli.. Som tur tar vi bara bort mattan(och alla fjädrar). Annars så vet jag nog inte vad man hittar på tills idag. Vi låter dagen komma som den gör. Och hipphej vad det lät töntigt...